2777
2789
عنوان

خانومای خوش سلیقه برای شب یلدا چه ایده ای دارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3968 بازدید | 119 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من میخام با جلو مبلیا و لحاف کرسی درس کنم البته فرمالیته😅 بعد تو جام ژله دو رنگ سبز و قرمز درس میکنم تو پیاله های سنتی سفالی انار دون میکنم هندونه و بقیه میوه هارم قالب میزنم و با سیخ چوبی تزیین میکنم با پشمک دو رنگ سفید و قهوه ای تو دیس هاپو درس میکنم😅دیگ همینا تو ذهنمه فعلا،با تخمه و چیپس و پفک و تنقلات همرو می‌چینم رو کرسی😍

لطفا برا نی نی دار شدنم صلوات بفرستین مهربونا🥰😘
چطوری شوهرت راضی شد؟ حالا اگه شوهرمن میبود خودشو میکشت

گفت شلوغه سلامتی بچه هام مهمتره هرسال ازاین کارابلدنبودن حالاکروناست یادشون اومده اخه مادرشوهر بچه هاخودش هستن خواهروبرادرشم دعوت کرده تقریبا۸۰نفرن

ولی من شب یلدا رو از بقیه مراسما خیلی بیشتر دوس دارم

خوش بگذره بهت🌺

•فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟

اینقد بدمممم میاد تواینجور تاپیکا ک استارش با ذوق میاد یچیزیو میگه یسری کسل و بی حال هی میان فاز منف ...

اره واقعا

من که انتظار داشتم کلی ایده بدن و استقبال کنن😕

عکس سفره پارسالو بدم😁

ی نام خداااا ،اینجانب یک بانوی متاهل و متهعد👫💍عاشق اشپزی با دستپخت عالی🍝🍔کیک پزعالی🍰باکلی دسر خوش مزمز🍮🍨 و تزیین کننده نمونه😄درحال درس خوندن ،،از نوع حقوق📗📖📚عشق اهنگ و رقص،زندگی من باهندزفیری گره خورده😛😍عاشق کارای هنری مثل دکوپاژ،کار با مس،گلهای کریستالی،انواع بافتنی،ارایشگر نمونه،کلی کار هنری با چوب ،،شمع سازیو....،عاشق همسری،عاشق زندگیم،خدایا مشکلات زندگیمو حل کن،دوستت دارم دوستم داشته باش،خدایا مواظب عشق زندگیه منباش،کمکم کن تاهرروز بهتراز قبل باشم😍😘شاهم من فقط با ط خوشم😻✨💫�🍺👑💍💎

پفک و پفیلا و چی پلیت اسمارتیز شکلات سنگی ووخریدم اجیل خریدم 

پیراشکی و باسلوق و ژله سه رنگ درست میکنم 

کیک از بیرون میخریم 

اش کدو میپزیم و 

تم هندونه و بادکنک تزیین میکنم برا دخترمم لباس هندونه ای خریدم 

عکس بگیریم 

و فعلا همینا یادم بود 

کدو؟؟؟!!!!

کدو نشنیدین یا نخوردین تاحالا؟!! این حجم از تعجب عجیبه!! 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊