بچه ها من امسال اولین سالیه که شب یلدا خونه خودمم و میخوام کلی به خودم و همسرم خوش بگذره و عکس بگیریم.بگین شما چیا درست میکنین؟مثلا ژله و تزیین میوه و...
من میخام با جلو مبلیا و لحاف کرسی درس کنم البته فرمالیته😅 بعد تو جام ژله دو رنگ سبز و قرمز درس میکنم تو پیاله های سنتی سفالی انار دون میکنم هندونه و بقیه میوه هارم قالب میزنم و با سیخ چوبی تزیین میکنم با پشمک دو رنگ سفید و قهوه ای تو دیس هاپو درس میکنم😅دیگ همینا تو ذهنمه فعلا،با تخمه و چیپس و پفک و تنقلات همرو میچینم رو کرسی😍
ی نام خداااا ،اینجانب یک بانوی متاهل و متهعد👫💍عاشق اشپزی با دستپخت عالی🍝🍔کیک پزعالی🍰باکلی دسر خوش مزمز🍮🍨 و تزیین کننده نمونه😄درحال درس خوندن ،،از نوع حقوق📗📖📚عشق اهنگ و رقص،زندگی من باهندزفیری گره خورده😛😍عاشق کارای هنری مثل دکوپاژ،کار با مس،گلهای کریستالی،انواع بافتنی،ارایشگر نمونه،کلی کار هنری با چوب ،،شمع سازیو....،عاشق همسری،عاشق زندگیم،خدایا مشکلات زندگیمو حل کن،دوستت دارم دوستم داشته باش،خدایا مواظب عشق زندگیه منباش،کمکم کن تاهرروز بهتراز قبل باشم😍😘شاهم من فقط با ط خوشم😻✨💫�🍺👑💍💎
کدو نشنیدین یا نخوردین تاحالا؟!! این حجم از تعجب عجیبه!!
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊