2777
2789
عنوان

خانومای خوش سلیقه برای شب یلدا چه ایده ای دارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3967 بازدید | 119 پست

انار دون کن

پودر ژلاتین و وانیل و ابجوش قاطی کن با یکم شکر

یا اگ نخاصی ژله الو ورا و قاطی کن باانار دسر اناعالیه مخصوصاتو قالب

ی نام خداااا ،اینجانب یک بانوی متاهل و متهعد👫💍عاشق اشپزی با دستپخت عالی🍝🍔کیک پزعالی🍰باکلی دسر خوش مزمز🍮🍨 و تزیین کننده نمونه😄درحال درس خوندن ،،از نوع حقوق📗📖📚عشق اهنگ و رقص،زندگی من باهندزفیری گره خورده😛😍عاشق کارای هنری مثل دکوپاژ،کار با مس،گلهای کریستالی،انواع بافتنی،ارایشگر نمونه،کلی کار هنری با چوب ،،شمع سازیو....،عاشق همسری،عاشق زندگیم،خدایا مشکلات زندگیمو حل کن،دوستت دارم دوستم داشته باش،خدایا مواظب عشق زندگیه منباش،کمکم کن تاهرروز بهتراز قبل باشم😍😘شاهم من فقط با ط خوشم😻✨💫�🍺👑💍💎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امسال که هیچی ،حوصله شو ندارم ،دختر خاله م اینا میخوان بیان ...

پارسال ژله هندونه ای انار _کیک تابه ای هندونه ای_ کدو پختیم و هندونه ،پوست شو قالب زدیم برا تزیین با نمد هندونه و انار وچیزای تزیینی درست کردم و زدم رو سیخ چوبی ،تل درست کردم و ..‌‌. ایده ها زیاده تو اینستا و نت... انشالله خوش بگذره 

کیک زبرا درست می خوام کنم 

ژله هم سه رنگ 

پف فیل و پفک 

تخمه 

لبو و باقالی 

میوه هم که هست 

شامم احتمالا اسنک درست کنم 

تزیین تو اینستا پر ایده است خودم هنوز نمی دونم چیکار می خوام کنم 

هم روبیکا و هم سرآشپز پاپیون کلی ایده خوب داره واسه یلدذ

سر بزنی خوبه

😎.                                                              کودکان زیر 20 سال وارد صحبت‌های بزرگانه نشن لطفا منظورم شمایی که اندازه سنت، رشد عقلی نداری

میوه خشک

اش رشته

لبو

انار دون شده

ژله

تخمه و پسته

چای

با ی مدل نون ک خوشگله و نون فانتزی دم خونمون میزنه

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱