بچه ها من امسال اولین سالیه که شب یلدا خونه خودمم و میخوام کلی به خودم و همسرم خوش بگذره و عکس بگیریم.بگین شما چیا درست میکنین؟مثلا ژله و تزیین میوه و...
یا اگ نخاصی ژله الو ورا و قاطی کن باانار دسر اناعالیه مخصوصاتو قالب
ی نام خداااا ،اینجانب یک بانوی متاهل و متهعد👫💍عاشق اشپزی با دستپخت عالی🍝🍔کیک پزعالی🍰باکلی دسر خوش مزمز🍮🍨 و تزیین کننده نمونه😄درحال درس خوندن ،،از نوع حقوق📗📖📚عشق اهنگ و رقص،زندگی من باهندزفیری گره خورده😛😍عاشق کارای هنری مثل دکوپاژ،کار با مس،گلهای کریستالی،انواع بافتنی،ارایشگر نمونه،کلی کار هنری با چوب ،،شمع سازیو....،عاشق همسری،عاشق زندگیم،خدایا مشکلات زندگیمو حل کن،دوستت دارم دوستم داشته باش،خدایا مواظب عشق زندگیه منباش،کمکم کن تاهرروز بهتراز قبل باشم😍😘شاهم من فقط با ط خوشم😻✨💫�🍺👑💍💎
امسال که هیچی ،حوصله شو ندارم ،دختر خاله م اینا میخوان بیان ...
پارسال ژله هندونه ای انار _کیک تابه ای هندونه ای_ کدو پختیم و هندونه ،پوست شو قالب زدیم برا تزیین با نمد هندونه و انار وچیزای تزیینی درست کردم و زدم رو سیخ چوبی ،تل درست کردم و ... ایده ها زیاده تو اینستا و نت... انشالله خوش بگذره
با ی مدل نون ک خوشگله و نون فانتزی دم خونمون میزنه
مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳 بد جورمحتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱