2777
2789

اولین سالگرد ازدواجم که گند خورد توش عین افسرده ها تو خونمون بودیم هییییچ کاری هم از ناراحتی نکردیم 

به این امید بودم امسال یه جشن کوچیک 20 نفری بگیرم ولی مثل اینکه این لعنتی تشریفشونا نمیخوان ببرن

هی خدا چه خوش خیال بودم فکر میکردم تا عید راحت میشیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گند زد ب همع چی ینی

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

برو خدا رو شکر کن که از عزیزات نمرده کسی

این مراسم ها هست تا آخر عمرت

ما که کسی رو از دست دادیم باید بنالیم

تینا سابق هستم قطع کردن حقایق شنیدن سخته به خصوص برای یه تعداد۵
تو خوبی ک  فک کن اونایی ک نمیتونن عروسی بگیرن 😑😐

وای من خیلی ناراحتشونم

حالا من نمیخوام عروسی بگیرم و این دغدغه رو ندارم ولی اون بنده خداها که عروسیشون به هم خورد خیللللی گناه داشتن

وای من خیلی ناراحتشونم حالا من نمیخوام عروسی بگیرم و این دغدغه رو ندارم ولی اون بنده خداها که عروسی ...

خیلی 

بیچاره ها کلی امید و ارزو داشتن 😞خداکنه زودتر تموم شه

همه چیز از یه رویا شروع میشه ...🌱🫀🌿

میشه منم ۴ تا فحش بارش کنم؟

کرونا بی تربیت کرونا عوضضضیی 

برو گم شو بزار زندگیمون کنیم 

کرونا ذات خراب 

کرونا خز و خیل 😕😤😂😬

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

ولی به نظرم دوتایی یه جشن کوچولو با هم بگیرید. کیک کوچیک درست کن لباس قشنگ و شاد بپوش عکس یادگاری بگیرید 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

ولی به نظرم دوتایی یه جشن کوچولو با هم بگیرید. کیک کوچیک درست کن لباس قشنگ و شاد بپوش عکس یادگاری بگ ...

اخه میدونی ؟ تولد همسرمم هست ، خیللللی دلم یه مهمونی 20 نفری میخواست اما امسال رو باید خودمون باشیم

انشالله سال دیگه