بچه من دستورش رو پیدا کردم الان میزارم خودمم میخوام واسه شب چله درست کنم.فقط بچه این برای تعدا صد عدد هست البته اگه کوچیکر درست کنید بیشترم میشه.
ارد سفید شیرینی پزی ۱کیلو
ماست ۱لیوان
شکر ۱لیوان
اب ۱لیوان
که شکر واب رو باید باهم مخلوط کنه
خامه یا روغن نباتی. ۱لیوان،که خامه بهتره از روغنه
بکینگ پودر یه قاشق غذاخوری که تقریبا سرخالی باشه
وانیل نصف قاشق چای خوری
پودر مایه خمیر. عین اندازه ی بکینگ پودر
زرده ی تخم مرغ ۲عدد
همه ی مواد رو باهم مخلوط میکنیم خمیر رو بیشتر با کف دست ورز بدین نه با انگشتاتون اگه خمیر میچسبید به دستتون یکم هی موقع ورز دادن ارد بریزین ،به مدت۱۰دقیقه،بعد بذارین تو یه ظرف روش رو بکشین بعد بپیچونین لایه پتو تو یه جای گرم به مدت۲ساعت،بعد ۲ساعت انگشتتون رو فرو ببرین تو خمیر اگه برنگشت خمیر ورز اومده ،خمیر که پوف کرد دوباره باید ورز بدین بعد چپنه چونه جدا کنین با وردنه صاف کنین مواد رو بریزین داخلش لب چین کنین تو روغن جامد سرخ کنین خیلی کم روغن سرخ کردنی بریزین،حتما اردتون رو الک کنین که سبک بشه،مایه خمیرو بکینگ پودرتونم تازه باشه
مواد میانی:
گردوی اسیاب شده
دارچین
شکر
پودرهل به دلخواه اگه خواستین بریزین
پودرقند هم برا تزیین.