2777
2789

چن وقتیه صورتم بد شده آبرو هامو نرفتم درس کنم کلا آماده نیستم اونجا همه حالا میخان منو ببینن دوس ندارم با این چهره برم خوشحال شن ریخت منو ببینن😐 خیلی حسودن بعد به مامانم میگم واستا چن وقت دیگه میریم گیر داده نه من می خام برم منم گفتم میرم خونه عمم میمونم میگه زشته تو نباشی اه من چیکار کنم بکشتم نمیرم من حالم از اونام بهم میخوره     

چه کردم با خودم که مرگ و زندگی برام فرقی نداره ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جالبه بیشتر عمه تو دوس داری تا طرف مامانتو

معمولا برعکسه

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹
جالبه بیشتر عمه تو دوس داری تا طرف مامانتو معمولا برعکسه

کلا از فامیلا خوشم نمیاد مجبوری گفتم میرم پیش عمم

چه کردم با خودم که مرگ و زندگی برام فرقی نداره ؟
کلا از فامیلا خوشم نمیاد مجبوری گفتم میرم پیش عمم

خب ابروهاتو بردار 

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹