2777
2789
عنوان

چی بخورم جهت وزن گیری جنین.هفته ۳۲

6761 بازدید | 14 پست

۳۱ هفته و ۴ روز هستم

رفتم سونو 

۱۶۵۰ بود

تو اینترنت سرچ کردم دیدم حداقل هست.

وزن هفته ۳۲ 

از ۱۶۲۰ تا۲۳۰۰ هست.

چه کنم .و چیا بخورم خوب وزن بگیره.

کشمش خوبه.لیدی میل البته با دکتر مشورت کن

دقت کردین جایی که میخوان کسی زباله نریزه رو دیوارش نوشتن لعنت بر پدر و مادر کسی که در این مکان زباله بریزد؟حالا خوبه  بگن که لعنت بر پدر و مادر کسی که ماسک نمیزند؟جان عزیزانمون ماسک بزنیم تا جونشون در خطر نباشه😷😷😷😷😷😷😷 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غذاهای الکی نخور... ناهار وشام پروتیین باشه.. مرغ ماهی گوشت اینا اثر میکنه ... مثلا ناهار مرغ. شام گوشت...روز بعد ناهار ماهی . شام مرغ...این چن روز خیلی به تغذیت برس مایعات زیاد بخور ... لیدی میلک از دارو خانه بخر بخور باشیر قاطی ون بخور خیلی اثر داره این کارا بکنی بچت ۴کیلو میشه

قد ۱۶۸....وزن فعلی ۷۵....وزن هدف ۶۵ گروه ابی 
غذاهای الکی نخور... ناهار وشام پروتیین باشه.. مرغ ماهی گوشت اینا اثر میکنه ... مثلا ناهار مرغ. شام گ ...

ممنون دوستم.

فک میکردم امروز برم ۲ کیلو باشه.اما رفتم حداقل وزن بهم گف.

اسفناج و قارچ و تخم مرغ نسبتا خوب میخوردم.زیادم به پهلو چپ میخوابم.

[QUOTE=168531494]ممنون دوستم. فک میکردم امروز برم ۲ کیلو باشه.اما رفتم حداقل وزن بهم گف. اسفناج و قارچ و تخم مرغ نس ...[/QUOTEاکثر وقتا وزن اصلی بچه ۷۰۰ گرم بیشتر از سونو هست... اینو دکترم گفت ... الان شرو کن مایعات زیاد بخور میان وعده سوپ بخور اثر داره خیلی اگه تغذیت درس کنی هر چار هفته یه کیلو رو راحت اضاف میکنه بچت

قد ۱۶۸....وزن فعلی ۷۵....وزن هدف ۶۵ گروه ابی 
[QUOTE=168531494]ممنون دوستم. فک میکردم امروز برم ۲ کیلو باشه.اما رفتم حداقل وزن بهم گف. اسفناج و قا ...

من سر دختر بزرگم

هفته۳۶ 

۳۱۰۰ بود.

با اینکه کلی خوردم 

تو ۳۸ هفته و ۴ روز دخترم۳۳۵۰ بود.

فک میکردم ۳۶۰۰ اینا باشه.

با اینکه میگن هفته ای ۲۰۰ گرم وزن میگیره ها

الان که ۱۶۵۰ هست میترسم خوب وزن نگیره .

باشه توته جان مایعاتمم زیاد میکنم