یه بچه دارم اقدامم برای دومی، ماه قبل بعد دوبار اقدام پریود شدم، همینجا پرسیدم گفتن بدن بهم میریزه برای آمادگی حالا این ماه که اقدام کردم همسرم میگه یه هفته ای هست که بوی بدنت مثل دوران بارداری قبلت شده، یه هفته ای به موعدم مونده، میگه چه حالت عادی چه بارداری بوی بدی نمیده ولی پوستت یه بویی میده مثل اون وقتا، یعنی امیدوار باشم؟؟ این میتونه نشونه باشه، من مثل همیشه یه روز درمیون حمام میکنم و اپیلاسیون و عطر و مام و اسپری... این ها تغییری نکرده، ممکنه نشونه باشه؟
میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
والا من ماهی ک باردار بودم تنها کسی ک اول فهمید شوهرم بود میگفت قیافت یجوری شده تو بارداری حتی بی بی زدم منفی بود باز بعد ی هفته زدم مثبت بود و واقعا باردار بودم😍😍😍
دخترم سالم بیا بغلم من برا بودنت جونمو دادم روحمو دادم مامانی عاشقتم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
والا من ماهی ک باردار بودم تنها کسی ک اول فهمید شوهرم بود میگفت قیافت یجوری شده تو بارداری حتی بی بی ...
قیافه رو نمیدونم خودم دو روزه هی جلوی آینه ام میگم چه زشتم☹️سر بارداری قبلی هم میمون تنان عیار بودم😁
طوری که بعد زایمان مامانم هی میگفت چه خوشگلی دختر گلم 🤩🤩😍ولی میخوام الکی امیدوار نشم
خودم وقتی باردار شدم بوی تنم عوض شده با اینکه هرروز تو حمومم بازم بوم فرق میکنه از قبل بارداریم ...
آخه من بارداری قبل هم تغییری حس نمیکردم
آخه اصولا آدم خیلی کم عرقی ام...
ممکنه الکی باشه، البته یکم اعصابم بهم ریخته شده و یه بار هم نیم ساعت معده درد شدید داشتم که اصلا سابقه نداشت
فقط میخوام الکی امیدوار نشم...
از اون ور هم منتظرم😁
نداره ، دارم کامنتا رو میخونم ، تجربه بارداری ندارم فعلا دارم درد پریودی رو تحمل میکنم
دلبر مو مشکی👰🏻توهمون عشقی❤️که میخوان داشته باشن همه بس که تو👁چشمی😍من و میخوای یا نه😕اگه باشی همراه من😁میدونی که واست میزنم دل❤️مو به دریا🌊من👩❤️👨 میشه برای سلامتی همسرم و خوشبختیمون صلوات بفرستید مهربون؟🙏❤️مرسی😘 اللهم صل علی محمد و آل محمد 🥰