2777
2789
عنوان

چرا نینی سایتی ها انقدر از دهه هشتادی ها متنفرن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3100 بازدید | 311 پست
نه عشقم پرو هستن نه اینکه بلد باشن از حقوقشون دفاع کنن البته با ارز پوزش🙏😑

من هیچ وقت توی این سایت ندیدم دهه هشتادیا  پررویی کنن مگر اینکه کسی بهشون پریده باشه از جمله خود من .

وقتی یه نفر توهین میکنه  توقع یه جواب بدون توهین رو هم نباید داشته باشه . 

بقیه بی احترامی میکنن دهه هشتادیا هم جواب میدن آخرشم میشن بی ادب😐😑

یک هفته هست که بغلت نکردم ، بوست نکردم ، صداتو نشنیدم ، صورت خوشگلتو ندیدم . شیش ماهه که سر پا ندیدمت ، شاداب و سرحال ندیدمت اما میدونم که انتظار یه روزی تموم میشه       https://harfeto.timefriend.net/16460615700562
یعنی ما دهه هفتادی که ۱۸ سالگی مادر شده نداریم؟ یا دهه شصتی؟  عجب!

چرا داریم ولی خیلی کمن 

هشتادیا ترکوندن ماشالله 

البته من قصد ناراحت کردن کسی روندارم فقط 

سوال استارترو صادقانه جواب داد

ببخشید 🙏💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والامن من متنفرم ها یعنی متنفرم بس کم دروغگو ومسخره ازخودراضیی ودورو پروو بی ادب بی تربیتن که نگو قی ...

شما دهه چندی؟با این طرز فکر و صحبتت و البته جمع بستن همه باهم احتمالا خیلی مغز بچه ایی داری

چند تا دهه ۸۰ توی فامیل داریم خیلی بی ادب و بی نزاکت هستن

به بزرگتراشون بی احترامی میکنن یه چشمه اش اینه که به مادر بزرگ یا پدر بزرگ خودشون میگن ببند بابا 🤯

آرایش و تیپ های خارج از عرف 

ازدواج های زود خیلی زود بچه داری زود 

اصلا اهل درس نیستن 

خوش گذرون 

حالا بازم میگم توشون خوب هم هست ولی خب اکثرا تکی این فازا هستن 

من دهه هشتادی زیاد دیدم ، من نمیخام توهین کنم خودم نوجون بودم شیطنت داشتم هر کاریم بگی کردم ،ولی همی ...

خب تو همه ی دهه ها هست

دهه هفتاد یا شصتم خیلیا بچه گانه رفتار میکردن

منتهی اون زمان مثل الان ارتباطات گستره نبوده که تو چشم باشن

و خوب لفظ تنفر درست نیست

///💎نگین قلبتم❤///❤ همیشه عشق باشد؛همیشه برکت❤/// «همین که در آغوش هم هستیم،حالِ هر روزِمان خوب است..» 💜💍👫🏻 👐🏻🥬🥕///جان من و جهان من 💜///هیچوقت باهام چشم تو چشم نشید😌دل به یغما میبرد چشمان مستم😌فقط عشقم میتونه بام چشم تو چشم بشه چونکه چشام مال خودشه😌///نور مهم نیست! وقتی قلبت روشنه...!💫 //من هوشبرم،،،هوشبرِتو،،،ینی تمام عارامشِ تو///وَاللهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ 💫///💎❤///♥این را بدان که عاشق ترین فرد زمینم ،،، دنیا بداند تا آخرش با تو همینم♥♥♥ ///اصالت تو خون آدماست ... اداشو درنیارید!😁😌/// کاربر آنید_پ ام ///

ببخشید من خودم دهه هفتادیام و به دهه هشتاد نزدیک ترم  ولی چون احساس میکنم دهه هفتادیا این وسط موندنو پسرای دهه هفتاد دنبال دخترای هشتادین ی حسای حسادتی ب وجود اومده این وسط 😂😂 البته جمع نبستم با اونایی بودم ک میگن هشتادیا زود ازدواج کردند و فلان...

BTS| ARMY⟬⟭⁷|

خوشگلای من الان سر ی بحث کوچیک دارید هممتون بهم بی احترامی میکنید بعضی ها دهه ۸۰ هستن بعضی ها ۷۰ بعضی ۶۰ و شایدم ۵۰ الان تقریبا همه دارن بهم توهین میکنن و هیچکس داره طبق سن خودش رفتار نمیکنه ما همه خانومیم باید هوای همو داشته باشیم و بهم بی احترامی نکنیم کم مونده اقایون سایت بیانو پادر میونی کنن 😗😗ول کنید این بحثارو هرکی هر دههه ای هست یک خانومه و ارزش بالایی داره پس بیاید توهین نکنیم هیچکدوم بهم دیگ .بعد هممون شکایت میکنیم ازینکه چرا زنهارو انقد تو جامعه کوچیک و خُرد میدونن خب معلومع چون ما پشت هم نیسیم ولی اقایون همیشه پشت همن .ممنون ک وقت گذاشتید و خوندید دوستون دارم باارزش ترین سرمایه ی کشورم💗💗💗💗

با شتکر شورای حل اختلاف نی نی سایت