2777
2789
عنوان

چرا نینی سایتی ها انقدر از دهه هشتادی ها متنفرن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3100 بازدید | 311 پست
افرین عزیزم،جلو زدن یاعقب موندن از سن ادم ،اینده وحال و..رو نابود میکنه

بهرحال شرایط محیطی در دهه ها و نسل های مختلف نا خود آگاه باعث این اتفاق میشه! 

اصلا منطقی نیست همه دهه ها مثل هم باشن 

با دهه بعدی و قبلی خودشون قطعا تفاوت دارن 

BTS| ARMY⟬⟭⁷|

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهرزادم دهه 80 هستش تو تیپ واخلاق و متانت حرف نداره خیلی دختر سرسنگینیه عاشقشمممم

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد
دقيقا دلیلشو خودت تو امضات نوشتی عزیزم😅👌 چون خیلی هولن 

یعنی ما دهه هفتادی که ۱۸ سالگی مادر شده نداریم؟

یا دهه شصتی؟

عجب!

///💎نگین قلبتم❤///❤ همیشه عشق باشد؛همیشه برکت❤/// «همین که در آغوش هم هستیم،حالِ هر روزِمان خوب است..» 💜💍👫🏻 👐🏻🥬🥕///جان من و جهان من 💜///هیچوقت باهام چشم تو چشم نشید😌دل به یغما میبرد چشمان مستم😌فقط عشقم میتونه بام چشم تو چشم بشه چونکه چشام مال خودشه😌///نور مهم نیست! وقتی قلبت روشنه...!💫 //من هوشبرم،،،هوشبرِتو،،،ینی تمام عارامشِ تو///وَاللهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ 💫///💎❤///♥این را بدان که عاشق ترین فرد زمینم ،،، دنیا بداند تا آخرش با تو همینم♥♥♥ ///اصالت تو خون آدماست ... اداشو درنیارید!😁😌/// کاربر آنید_پ ام ///
عزیزمم اتفاقا اوناییی که کار کردن شاید مشکل مالی داشتن ،اوناییی که من دیدم درس هم حتی نمیخوندن،فقط د ...

اتفاقا نه من پدرم نمیزاشت کار کنم چون میگفت زبان بخون چون قرار بود بفرستتم اونور و مشکل مالی هم نداشتیم پدرم ۳ تا خونه داشت ۲ تا ماشین و زندگی معمولی داشتیم و من تصمیم گرفتم از بچگی تو جیبم دوقرون باشه واسه خودم شاه شم نه که به بابام بگم لطفا اونو برام بگیر و از خونه کار کردم من از ۱۴ سالگی کارم رو با گویندگی تو خونه شروع کردم و اون موقع ۱ و ۲۰۰ حقوقم بود . پس نتیجه مبگیریم بعضی ها تو عالم بچه گی بودند و هنوز هم هستنتد . و من افتخار میکنم که تو سن ۱۷ سالگی ۱۵ میلیون سرماییه دارم .

لطفا از حرفا دلخور نشدید من فقط باشما نبودم من دارم خودم رو ثابت میکنم 

به چیشون دقیقا باید حسودیمون شه ؟ خاصن ، لاکچری ان ؟ عاقل و بالغن خب چین بگین ما در جریان باشیم

هم خاصن هم ماشالله لاکچرین خودتونم می دونید بالغ هم هستن تمامممم

بارون اومد و یادم داد تو زورت بیشتره...🕊
نه خدایی اکثریتشون بطور مسخره ای میخوان خودشون رو بزرگتر از چیزی که هستن نشون بدن و از طرفی هم واقعا ...

زندگی هر کسی ب غیر خودش ب هیییچ کسی مربوط نیس

من یه مامان کوچولوام  ،من یه دختر یکساله دارم ،من هجده سال دارم ،من بیشتر از سنم میفهمم ،من با اینکه نوجوانم اما باید هم همسر باشم هم مادر ،انسان وقتی مادر میشه بزرگ میشه، قوی میشه،میفهمه که باید با تمام مشکلات جنگید و جنگید،من خیلی زود از دوران کودکیم خداحافظی کردم اما هیچ وقت نمیذارم دخترم اینجوری بشه.وقتی خسته ای از زندگی و هیچ امیدی نداری فقط دوتا دست کوچولو و یه لبخند که فقط دوتا دندون معلومه و صدات میکنه ماما ماما میتونه آروم کنه ،دخترم و همسرم دنیای منن.  خدایا خودت کمکم کن شکر بخاطر نعمت هایت ،         الهم صلی اله محمد و ال محمد ،السلام علیک یا اباعبدالله حسین .امام حسین خودت کمک کن کرونا تموم بشه 
شوهر اگه کلاس داش مام شوهر میکردیم 😂

والا 

دهه هفتادی ها و شصتی ها اول درس می خونن جایگاه اجتماعی پیدا میکنن بعد ازدواج. ولی هشتادیا هنوز راهنمایی رو تموم نکرد سریع ازدواج و بچه 😶😶

چه خبرههههه یکم یواش تر

بله دلیلشم اینه که ما برگشتیم به 50 سال قبل یعنی اززدواج دهه هشتادیا یعنی فقر فرهنگی 

تو تمام دهه ها این ازدواجها وجود داره

و واقعا درست نیست 

اما مطمئنا حس تنفر هم درست نیست

///💎نگین قلبتم❤///❤ همیشه عشق باشد؛همیشه برکت❤/// «همین که در آغوش هم هستیم،حالِ هر روزِمان خوب است..» 💜💍👫🏻 👐🏻🥬🥕///جان من و جهان من 💜///هیچوقت باهام چشم تو چشم نشید😌دل به یغما میبرد چشمان مستم😌فقط عشقم میتونه بام چشم تو چشم بشه چونکه چشام مال خودشه😌///نور مهم نیست! وقتی قلبت روشنه...!💫 //من هوشبرم،،،هوشبرِتو،،،ینی تمام عارامشِ تو///وَاللهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ 💫///💎❤///♥این را بدان که عاشق ترین فرد زمینم ،،، دنیا بداند تا آخرش با تو همینم♥♥♥ ///اصالت تو خون آدماست ... اداشو درنیارید!😁😌/// کاربر آنید_پ ام ///
خب توهین نکنن

هرچی! اگه شما ناراحتی از توهین میتونی یجوری جواب بدی طرف مقابل از توهینش پشیمون بشه شرمنده بشه

نه اینکه بدتر جواب بدی

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖