2777
2789
عنوان

میتونم باهاتون درد و دل کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 128 بازدید | 30 پست
نه عزیزم چون خانوادش خیلی دخالت میکردن خیلی

عزیزم برات ارامش میخام از خدا ان شالله خدا دلتو اروم کنه زودتر از فکرش بیای بیرون خیلی سخته ولی یکی دوماه دیگ کم کم اوکی میشی عزیزم اذیت نکن خودتو سعی کن خودتو سرگرم کنی بیرون برو یا تو جمع باش ک حواست پرت شه تنها نمون خونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا جا زدی عزیزم باید محکم میبودی به خاطره این دخالت هاست که باعث میشه ما عروسا از خوانواده شوهر متن ...

آره دقیقا یه کاری کردن که متنفرم کردن تو همه چی دخالت میکنن وای اگه بدونی چی ازشون میکشم ازتیکه ها حرفاشون دلم خونه من فقط خوده اون طرفو میخواستم که اونم ازدست دادم😔آخه اونم وابسته به حرف خانوادشه 

آهان پس شرایط منو داری اصلانگران نباش فقط به کسی که دوسش داری محبت کن میینی که از خانواده ش دل میکنه ...

بخدا انگار یه تیکه از قلبمو کندن خیلی ناراحتم 

چرا مگه شرایط تو چه جوریه؟ ببخشید پرسیدم

بخدا انگار یه تیکه از قلبمو کندن خیلی ناراحتم  چرا مگه شرایط تو چه جوریه؟ ببخشید پرسیدم

خاهش میشه عزیزم من وقتی داییم برای پسرش خاستگاریم کرد زنش و دوتا دخترش راضی نبودن 

چون منم کوچیک بودم میگفتن به درد زندگی نمیخوره ولی نامزدم جلوی همه شون ایستاد و الان سه ساله نامزدم دو ماهه دیگه م عروسیمه 

خاهش میشه عزیزم من وقتی داییم برای پسرش خاستگاریم کرد زنش و دوتا دخترش راضی نبودن  چون منم کوچ ...

ای جان عزیزم چقدرخوب فاصله سنیتون چقدره؟

نه من به طور سنتی بود ولی متاسفانه بهش دل بستم 😔

ای جان عزیزم چقدرخوب فاصله سنیتون چقدره؟ نه من به طور سنتی بود ولی متاسفانه بهش دل بستم 😔

من پانزده سالم بود باورت میشه پریود نشده بودم هنوز بد عقدم پریود شدم. الان نامزدم ۲۴ سالش شده ۷ آذر تولدش بود 

من پانزده سالم بود باورت میشه پریود نشده بودم هنوز بد عقدم پریود شدم. الان نامزدم ۲۴ سالش شده ۷ آذر ...

ای جان چقدر خوب ولی خب ما کلا غریب بودیم راهمون باهم دوره خیلی دور خیلی سخته همین که نمیتونم ببینمش عذاب میکشم باعث جنگ ودعوامون شده اما خانوادش درک نمیکنن

خوب بهش زنگ بزن غرور نداشته باش اصلا 

همه چیو بهم زدم گفتم دیگه اصلا باهم هیچ رابطه ای نداشته باشیم چون همش به حرف خانوادش بود الانم دارم عذاب میکشم ازدیشب تاحالا ازفکر دارم دیوونه میشم حتی آنلاینم نشده میترسم یه اتفاقی براش افتاده باشه😔

همه چیو بهم زدم گفتم دیگه اصلا باهم هیچ رابطه ای نداشته باشیم چون همش به حرف خانوادش بود الانم دارم ...

نترس اون میخاد بترسونتت ولی از خودت نرون ش بهش بگو من مهم ترم نه بقیه اگه عاشقت باشه برمیگرده