2777
2789
عنوان

میتونم باهاتون درد و دل کنم؟

128 بازدید | 30 پست

میشه بیاین حرفامو بشنوین باهم یکم حرف بزنیم. تاپیک خانومی ک گفته بود رفته راه دور خونه نامزدش باباش زنگ زده گریه کرده رو خوندم دلم گرفت همیشه حسرت میخورم خوشبحالتون ک انقد باباهای خوبی دارین ک بفکرتونن و انقد دوسشون دارین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم راه دور عروس شدم مجرد بودم ک مهر پدر دختری ندیدم درست درمون بابام خیلی شلخته میگرده تو جمع سنگین رنگین نیس همیشه تو جمع از حرفاش و کاراش خجالت میکشیدم. مامانمو اذیت میکنه کار نمیکنه درست حسابی همش قسط و قرض و قوله بالا میاره داداش کوچیکم همش حرص میخوره از اینکاراش. یادمه مدرسه میرفتم میومد دنبالم دوستام سوار میکرد میرسوند میگفتم ب مامانم بهش بگو یکم ب خودش برسه ماشین بو میداد اصلا بزور مامانم میفرستادش ارایشگاه اصلا حس میکنم اونجور ک شماها ب باباهاتون عشق دارین من ندارم 

آخ بابا گفتی و کردی کبابم نمی‌دونم اصلا بابا داشتن چه حسیه البته دارم ها ولی هیچوقت هیچی ازش ندیدم هیچییییی الآنم اگه دوماه یه بار بریم مهمونی خونه شون اونقدر بدش میاد که آبرو آدم میره

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
منم راه دور عروس شدم مجرد بودم ک مهر پدر دختری ندیدم درست درمون بابام خیلی شلخته میگرده تو جمع سنگین ...

وای پس زیاد اذیت شدی درسته همه ی بابا ها ‌مثله هم نیستن من خودم وقتی میرم خونه ی نامزدم بابام ه روز بهم زنگ میزنه کلی دلتنگش میشم 

بااونی که دوسش داشتم همه چی بهم خورد😔

چر 

💌خدایا توکه تنهایی با کی حرف میزنی که اینقدر آرومی ////متنفرم از زندگیم از تک تک لحظاتش از تموم استرس هام از همه ترس هام