2777
2789

سلام دوستان من اول کیست داشتم خیلی بزرگ بود خیلی دارو خوردم که خوب بشم بعدش دوسال تنبلی تخمدان گرفتم قصدبارداری داشتم ولی نتیجه نمیگرفتم  😪  حتی دکترم قبل ازدواجم گفت فرصتت واسه بچه دار شدن خیلی کمه ازدواج کردی اصلا ببخشید جلوگیری نکن صدای شوهرم در اومده بود میگفت چرا ما بچه نداریم! روش نمیشد بگه مشکل داری 😔 تا اینکه یه بنده خدایی گفت برو عطاری دارو تقویت تخمدان هلسی و درمان نازاریی بگیر بخور ماه اول قول میدم نتیجه نگرفتی ماه دوم باردار باشی .من یک ماه خوردم اونم نه هرروز یکم تلخه با عسل بهتر بود مزه اش تموم شد ماه بعد دوباره گرفتم که بعد پریودیم بخورم ولی پری نشدم گفتم بدبخت شدم کیست دارم اخه زیرشکمم تیرمیکشید و کمرم شدید درد میگرفت بیبی چک دادم مثبت شد اشکهام ریخت باورم نمیشد الان ۸ هفته هستم شماهم استفاده کنید اول خدا ولی واقعا مثل معجزه هست این دارو هرکی نتیجه گرفت واسم خیلی دعا کنید مشکلم حل بشه 

لطفا گزارش بزنید صلوات براتون میفرستمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/5561632/بچه-ها-بپرید-تو-خرید-ببینین

دوری کردن از بعضی آدما مثل گرفتن رژیمه بودنشون لذیذه، نبودنشون باعث پیشرفت 😁😐و هیچ‌کس نبود که غم مرا از خنده هایم بفهمد.💔💔💔💔💔مَن‌فَقَط‌ناظِرعِ‌ناطِقِ‌نُطقِ‌نُقاط ِ‌مُبهَم‌مَناطِقِ‌مَغزِمم...(:!مهم نی پشت سرم چی زر زر میکنن مهم اینع تا منو میبینن خفع میشن😉خــاص؟ … مــالــه اُسْــکُــلاسُ … مَــشْــتــی بــاش… به هر میمونی میرسی سریع نگو با من باش.. سنگین باش 🤪سَّــنّگْـیّنِــعِ هَّــضْـمٌ مَــنْ بَــرآت بِـکِـشّ کِـنّْـآر مِــرسّــے فَــدّآتّ🤘🍃

عزیزم الهی تن سالمشو بغل بگیرین😍

اسمش همین هست ک نوشتین؟

حسین جان،پسرانت همگی نام علی بنهادی،جان عالم به فدای دل بابایی تو😍❤رَبِّ لا تَذَرنی فَردَاً و اَنتَ خَیرُالوارِثین❤رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذُریّته طیبه اِنّک سمیعُ الدُعا❤حالا ک تااینجا اومدی یه صلوات از اون ته تهای دلت برام میفرستی؟❤😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزمی ممنون که گفتی

ان شاء الله خدا به شما و بچتون سلامتی بده

داروی طب سنتی هست ؟؟

قیمتش چنده؟؟

#_____ ما بی خیال سیلی مادر نمی شویم ______#                              #سلام بر زهرای شهیده#          باز باران…      با ترانه دارد از مادر نشانه      بوی باران…           بوی اشک مادرانه    پر ز ناله      کودکی با مادری پهلو شکسته            می‌برد او را به خانه     کوچه‌ها و تازیانه…  گریه‌های کودکانه     حمله‌ی نامردِ پَستی وحشیانه     تازیانه، تازیانه…      پس چرا مادر ،     چرا گم کرده راه آشیانه؟       باز باران…        با ترانه        دارد از مادر نشانه     بوی باران…          باز باران…           دانه دانه             حیدرانه                بی‌صدا و مخفیانه       آه از غسلِ شبانه       زینبانه…         لرزه افتاده به شانه     پشت تابوتی روانه           باز باران…
عزیزمی ممنون که گفتی ان شاء الله خدا به شما و بچتون سلامتی بده داروی طب سنتی هست ؟؟ قیمتش چنده؟؟

بله گیاهیه داخل اینترنت سرچ کنید میاد پودر تقویت تخمدان هلسی من ۲۸ گرفتم کارتونی ۱۰تا داره