2777
2789
عنوان

کرم معجزه

494 بازدید | 18 پست

عزیزان کسی از کرم‌معجزه استفاده کرده دوستم دو سال استفاده میکنه یعنی سیاه بود سفید شد سبزه نبود که بگم کمی صورتش روشن شد اصلا جای تعجب کسی تجربه داره خواهرش از شیراز سفارش میگیره با صابون زردچوبه تجربیاتتون ممکنه بنویسید

گر چه با فن وکالت اشنا هستم ولی🎓عاقبت ان دست هایت را تصرف میکنم

اطراف ما همه شدن برف😐 خیلی ازش استفاده میکنن

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اطراف ما همه شدن برف😐 خیلی ازش استفاده میکنن

خخخ جداا دوستم باور کنید سیاه بود سفید شد جای تعجب یعنی چی پوست انقد سفید بشه

وای منم دیدم خواهر شوهرم سبزه س دیدم پوست صورتش سفید شده بدون لک گفت کرم معجزه میزنم باصابونش خیلی خوب بود بعد کلا قطعش کرد همش برگشت خخخ میگن مثلا هرشب میزنی صورتت خوب شد قطع نکنی ادامه بدی مثلا یک شب درمیان بعد دو شب درمیان بعد هفته ای دوبار .بعدشم خوب وبد داره 

دوستت ک میزنه روکرمه اسم داره یا نه ؟؟؟

منم میخام بخرم خیلی شندیدم تازه یکی ازآشناهامون میرفت لیزر برا لک صورت بی فایده بود کرم معجزه گرفت لکاش رفت عالی بود داره استفاده میکنه صورت صاف بدون لک 

🎭  ی سری درداگفتنی نیست تاابدرودلت میمونه حالامیخاد ب نفعت باشه یا میخاد ب ضررت 🤫🖤
وای منم دیدم خواهر شوهرم سبزه س دیدم پوست صورتش سفید شده بدون لک گفت کرم معجزه میزنم باصابونش خیلی خ ...

نه اسم نداره خواهرش از شیراز میاره