2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم عوارض بعدش چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2477 بازدید | 48 پست
خانما یکی دقیق توضیح بده ک عکس رنگی رحم چجوریه؟

دراز میکشی رو تخت پاهاتو باز میکنی  بایچیزی مث دستگاه معاینه واژن رو باز میکنن با سرنگ مخصوص یه مایعی رو تزریق میکنن رو شیکمتم بالا یه دست گاه هست ک داخلو نشون میده ک اون مایع رد شده یا نه

با امید به خدا به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دراز میکشی رو تخت پاهاتو باز میکنی  بایچیزی مث دستگاه معاینه واژن رو باز میکنن با سرنگ مخصوص یه ...

اوکی مرسی گلم صرف کنجکاوی پرسیدم😘

سنگینه هضم من برات؟! بکش کنار مرسی فدات😚
ای جان چقد خوشحال میشم اینو میشنوم 😭😭😭

فقط الان گرمی زیاد بخور اگه بلدی کاچی درست کن بخور خیلی خوبه درداتم کم میکنه

خانما یکی دقیق توضیح بده ک عکس رنگی رحم چجوریه؟

والا عکس رادیولوژیه در اصل

طی چند مرحله یه مایعی رو وارد رحم میکنن و هر مرحله عکس میگیرن این مایع توی عکس رادیولوژی قابل دیدنه. با وارد کردن مایع به داخل رحم و لوله‌ها میفهمن که لوله ها یا رحم ناهنجاری یا گرفتگی داره یا نه‌. که اکثرا میگن با تزریق همین مایع گرفتگیای مختصر لوله ها باز میشه

فقط الان گرمی زیاد بخور اگه بلدی کاچی درست کن بخور خیلی خوبه درداتم کم میکنه

اره کاچی بلدم درست میکنم حتما. من این ماه دکترم بخاطر عکس داروهای تحریک تخمدان و اینارو نداد. ولی من همون فرمول رازیانه و عسل و سیاهدونه رو انجام دادم و از روز پنجم تا دهم دوره‌م خوردمش یه اقدام مختصری داشته باشیم این ماه بلکه نتیجه گرفتیم

اره کاچی بلدم درست میکنم حتما. من این ماه دکترم بخاطر عکس داروهای تحریک تخمدان و اینارو نداد. ولی من ...

ایشالا این ماه بی بی مثبت میشه 😍

عوارض خاصی نداره فقط همون روز زیر دل ادم یکم درد میگیره ولی موقع گرفتن عکس یه درد غیر قابل تعریفی دا ...

جدیی؟منم چند تا نفس کشیدم تموم

خدا کنه زایمانم همینقد اسون باشه

البت ک خواهرم میگه زایمانم دردش مث همونه همونقد اسون فقط سختش میکنن

آبجیمم جفت لوله هاش بسته بود بازشد ماه بعد عکس باردارشد

منم هیچ مشکلی نداشتم