ترانهtaraneh مدیر استارتر عضویت: 1399/04/08 تعداد پست: 3116 عنوان کسانی که دندان روکش کردن 84 بازدید | 3 پست کسانی که دندان روکش کردن ، آیا اینکه احساس بزرگ بودن دندون داری عادیه ؟؟؟؟ من دندونم رو روکش کردم به دکتر گفتم بزرگه ، گفت عادیه عادت میکنی . گفت ۳ روز صبر کن بهتر میشه . اگر نشد روکش رو میشه تراش داد و اندازه کرد ؟؟؟ به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣 1399/09/24 | 12:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دویرلر عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 1611 سلام عزیزم اره عادیه روزای اول احساس میکنی بزرگه و ب لبت میخوره و روش صاف نیس و... اینا ولی کم کم عادی میشه مث بقیه حسش نمیکنی اصلا لطفا برای سلامتی عزیزام و مادر شدن آبجیم صلواتبفرستید
ترانهtaraneh مدیر استارتر عضویت: 1399/04/08 تعداد پست: 3116 سلام عزیزم اره عادیه روزای اول احساس میکنی بزرگه و ب لبت میخوره و روش صاف نیس و... اینا ولی کم کم عا ... ممنون از راهنماییت عزیزم به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣
دویرلر عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 1611 ممنون از راهنماییت عزیزم خواهش عزیزم لطفا برای سلامتی عزیزام و مادر شدن آبجیم صلواتبفرستید