2777
2789
عنوان

باسیاست ها بیان،چی بگم؟؟؟؟

331 بازدید | 29 پست

من دو ساله درگیر مسایل طلاقم

اما شوهرم راضی به طلاق نیست 

امروز ظهر قراره منو چند نفر از بزرگتزای فامیل بریم با اون و خانوادش صحبت کنیم البته خونه اونا نه یک جای دیگه

من اگر بخوام بدی هاشو بگم میدونم صدام میره بالا

ومطمینم که این ادمو نمیخوام

خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی

برای اینکه همه روتوجیه کنم که بابا تموم کنید بره چی بگم

چطور به اعصابم مسلط باشم

البته اینم بگم که گویا اون فکر میکنه من قراره صلح کنم

خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما کجا بری بزرگترا برن بگن این زندگی فایده نداره اخرش جداییه راضیشون کنن

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
برای اینکه همه روتوجیه کنم که بابا تموم کنید بره چی بگم چطور به اعصابم مسلط باشم البته اینم بگم که ...

تو چرا توجیه بکنی؟پس بزرگترا واسه چی میان؟بنظرم بزرگترا رو بفرس ...چون درنهایت راضیت میکنن ک باهم باشید

مربی بدنسازیم 💪💪با اراده و پرقدرت تلاش کن برای رسیدن به هدفت.😉🙃
تو بری دعوا میشه و جلسه بی فایده میشه..تو ب بزرگترا دلیلاتو بگو بعد برن اونا

نه اونا همه جزییات رو که نمیدونن شوهر منم دروغگو هست

تنها برن به چه نتیجه ای برسن اصلا؟

تو چرا توجیه بکنی؟پس بزرگترا واسه چی میان؟بنظرم بزرگترا رو بفرس ...چون درنهایت راضیت میکنن ک باهم با ...

من از تصمیمم اطمینان کافی دارم

میدونم تو مصممی عزیزم ولی چون داری با بزرگترا میری میگم نهایت اونجا شما میگی فلان کرده اونم میگه نکردم بزرگترا میگن اینا چیزای کوچیکیه و باهم باشید...

بگو نمیخوام کاری به بدی هاش نداشته باش ،به این فکر کن از دستش راحت میشی لازمم نیست عصبانی بشی ولی اگ ...

این شوهر من خیلی لجبازه گفتن بزار بکشونیمش تو جلسه ببینیم اصلا چه میگه

ولی اگ میخوای بری ب اعصابت مسلط باش و خودتو کنترل کن ..کل جلسه همش پس ذهنت داشته باش ک میخواد عصبیت کنه و ب حاشیه بکشونه ....ندذار موفق بشه...

میدونم تو مصممی عزیزم ولی چون داری با بزرگترا میری میگم نهایت اونجا شما میگی فلان کرده اونم میگه نکر ...

بخدا تو این دوسال انققققدر توضیح دادم به همه که چی شد و چی گذشت که حالم بهم میخوره یکبار دیگه بخوام توضیح بدم

ولی اگ میخوای بری ب اعصابت مسلط باش و خودتو کنترل کن ..کل جلسه همش پس ذهنت داشته باش ک میخواد عصبیت ...

دقیقا همیشه یا اشکمو در میاره یا کاری میکنه داد بزنم بعد میخنده میگه این دیوانست