2777
2789
عنوان

عذاب وجدان

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 54 پست

عذاب وجدانت کاملا بی موردِ، آدما که طلبکار نیستن از هم برای ازدواج،اون پیشنهاد داده و تو رد کردی،دختر شاید ده خواستگار داشته باشه و همرو رد کنه و دو تاشون خودکشی کنن،مقصر خودشونن نه دختره 

خودتو بدبخت کردی نه اونو،چون گفتی اونو بیشتر از همسرت دوس داشتی

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عذاب وجدانت کاملادبی موردِ، آدما که طلبکار نیستن از هم برای ازدواج،اون پیشنهاد داده و تو رد کردی،دخت ...

اره اگه قضیه همکلاسیم پیش نمیومد شاید الان زن پسرخالم بودم ولی واقعا اون موقع انگار باهاش لج کرده بودم رفتم ازون انتقام بگیرم خودم فراموشم نمیشه

اره اگه قضیه همکلاسیم پیش نمیومد شاید الان زن پسرخالم بودم ولی واقعا اون موقع انگار باهاش لج کرده بو ...

اشتباه کردی دیگه،اما گذشته رفته،

ولی آنفالوش کن،مبادا پاتون بلغزه،آدم با کسی که قبلا دوس داشتن همو نباید ارتباط بگیره،تو هم جزئیات رابطه تونو به همسرت نگفتی ،اگه میدونست اجازع نمیداد فالو کنی،پس پنهان کاری محسوب میشه کارت

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   

دوست ندارم بهش فکر کنم اما فکرش عین خوره افتاده توجونم، چون همسرمو بچمو دوست دارم ولی ازینکه همسرخوبی نداره تنهایی میره اینور اونور خودمو مقصر میدونم نمیدونم بخشیدتم یا نه.اصلا من مقصر بودم یا اون که من ازش میخواستم میگفت نه. فقط یاد حرف اخرش همیشه میفتم که میگفت یهو دیدم جدی شده ترسیدم از دستت بدم اعتراف کرد منو برا همه زندگیش میخواد

اشتباه کردی دیگه،اما گذشته رفته، ولی آنفالوش کن،مبادا پاتون بلغزه،آدم با کسی که قبلا دوس داشتن همو ...

ازون که مطمئنم اینقدر مغروره که چیزی نمیگه ، خودمم پستشو میبینم لایکم نمیکنم. موافقم با حرفتون ولی من زندگیمو  خراب نمیکنم دارم تمرین میکنم که نبینم اصلا.اونم خلاصه متاهله، کاش فالوم نکرده بود که من عذاب بکشم حالا یه مدت بگذره انفالوش میکنم