2777
2789
عنوان

برنامتون براشب یلداچیه؟؟؟

678 بازدید | 61 پست

من میخام ژله ۳رنگ درست کنم توظرف های تک نفره 

شکلات یلدایی که باشکلات آب شده وظرف حلواهست ازاوناباموزوانار

باسلوق

سوهان کنجدی وبادوم

شماچه هنرایی دارین خانما؟؟برنامتون چیه؟؟

نفس من زندگی من پسرای قشنگم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ماشاءالله عالیه. منم میخوام بيسکوئيت درست کنم. البته اگه بتونم یه قالب پیدا کنم که شبیه انار باشه. 

اگه از تجربه ام از کنکور ارشد سوال داری این تاپیک رو بخون 👈 اطلاعات راجع به کنکور ارشد روانشناسی

حوصله داریا ، من نهایت یه کاسه انار دون کنم 😂😂😂 جایی هم‌نمیرم ، در خانه میمانیم تا بپوسیم 😂😂😂

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 
اول از همه آتلیه  بعدش میز یلدایی خودمو میچینم  و در آخر یه شب خوب بیادموندنی

چقدرخوب واقعااتلیه خوبه شایدمنم رفتم اصلاتوبرنامه ام نبود تم هاشون قشنگه

نفس من زندگی من پسرای قشنگم

من فعلا یه مقدار میوه خشک کردم

دنبال تور سبز هستم که حاشیه دوزی کنم بعنوان رومیزی

ژله سه رنگ و لواشک مثل گل رز بپیچم و تخمه و...

شکلات اناری هم درست میکنم 

و اگه فرصت کنم یه کیک

با یه صلوات آمین بگو دوست گلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن 🍃اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🍃اللّٰهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ تَعْجِيلَ عافِيَتِكَ ، وَصَبْراً عَلَىٰ بَلِيَّتِكَ ، وَخُرُوجاً إِلَىٰ رَحْمَتِكَ.🍀