2777
2789

طولانی شد ببخشید ولی واقعا به نظرتون احتیاج دارم

اول بگم من تازه عضو شدم دلیلمم برا عضویت همین سوالم بوده یه دوست پسر دارم ۱۹ سالشه سنش کمه ولی سرکار میره پولم داره فقط درسشو ادامه نداده چند روزه اشنا شدیم من دوسال ازش کوچیک ترم

هیییچ حرف جنسی تا حالا باهام نزده و خیلیم مهربونه و میگه دوسم داره

فقط خیلییی دیر انلاین میشه بهش میگم میگه پیش پدرم تو مغازم ولی آخه تا ۱ شبب؟؟ فقط شبا انلاین میشه اونم ساعت ۱۲نیم۱ تا ۳ صبح با من حرف میزنه بعد دیگ انلاین نمیشه تااا فرداشبش

ولی اینارو من قبول کردم تا اینک

دیشب داشت باهام حرف میزد افلاین شد بعد ده دیقه اومده بود از اول سلام کرده بود بعدش جواب پیامای منو داده بود من خوابیده بودم صبح ک بیدار شدم سلامشو دیدم احساس کردم این چندتا دوس دختر داره قاطی کرده من کیم باز اومده به من سلام کرده😔 منم حرفامو بهش زدم بلاکش کردم حالا با یه اکانت دیگ اومده میگ چرا بلاکم کردی فقط شبا میتونم انلاین شم بلاکم نکن...

ولی من هنوز تو شک کاری ک دیشب کرده هستم خیلییی درگیرم چرا سلام کرد باز، نظر شما چیه؟؟ به نظرتون غیر عادی نبود؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه شک خیلی زوده . پسرا نمیتونن پنهان کنن از رفتارش میفهمی یا از حرفاش 

عکس خودمه ، دوست و فامیل عزیز نظرشما مهم برای خودتون،خونوادتون و آرزوهاتون صلوات جدیدی ختم کنید 😅 --- هنوز چشمم به اون خونه س
پس الان مشکلی نیست؟ یعنی ممکنه اتفاق بیوفته این سلام کردن دوباره؟

شاید ازاین ادمایی که عادت داره مثلا پنج دقیقه بگذره باز سلام میده

ولی این که فقط شب آنلاین 

عزیزم تو این سن سعی کن زیاد اعتماد نکنی و وابسته نشی تا اگرم چیزی بود اذیت نشی