2821
2789

چیه بابا ترکیدیم ازبس تاپیک خیانت و حس ششمی و خودکشی و دعوا مادرشوهر خوندیم بیاید یکم بخندیم دنیا دو روزه   

😁😁😁

حَرفاۍ ِتوۍِ سَرم ‌رو نِمیتونَم ‌سَر و سامون بِدَمـ واسه ‌گُفتَن! بـه ‌جاش‌ اینو‌ از بیدل‌ِ دهلوۍ میذارَمـ ڪه ‌میگـه:[#دلِ‌آشفته‌ما‌راسرِمویۍدَریابـــ 🙂💛🌱...]  《 ‹‹ نِشَسته پُشتِ دو پِلکَم هِزار اقیانوس رَها کنید مَرآ تا وَسیع گِریه کنَم 🌱💛 . . . ›› 》#میلیسنت❤️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اومدم با یه دنیا غم 

منم بخندونین

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

توی اتاق منو پسره نشسته بودیم یه بشقاب بود که داخلش یه سیب بود پشت سرشم بود🤦‍♀️ خواستم بگم ببخشید میشه سیب بخورم...

به سیب نگاه کردم و یهو پریدم وسط حرفاش و

گفتم...ببخشید ....اونو بخورم...!😐

کپی#  

‏چند ملیون اسپرم فهمیدن چه خبره عقب کشیدن؛ منِ ک&خل فکر کردم برام ریدن شیرجه زدم     

الان توتاپیک کناری گفتم اینجام میگم

باپدرومادروشوهرم رفته بودیم بازارمیوه وتره بار

مادرم توی راه ازشوهرم پرسیدمیوه های ماراآوردین؟

شوهرم باتکراروجدیت می گفت بله مادرجون خیارهاراگذاشتم جلویتون وبقیه راهم گذاشتم پشت

الان خیارهاجلوتونه خیارهای خودتون جلوتونه خیارهای ماپشته

دیگه کلی خندیدم اصلاهم متوجه نبودوتکرارمی کرد😁😁😆😆

مثل زنبورباشیم که فقط زیباییهاراببینیم نه مثل مگس که فقط زشتیهارابپسندیم

بچه ها به من میگن خیلی خیلی بد تیکه میندازی و همیشه توی بحثا یه جواب تو استینت داری ولی خبر ندارن من با فوش خودمو پوشش میدم هرجا کم بیازم فوش میدم رگباری به نظرتون خیلی کار زشتی میکنم؟؟؟😂😂😉😂😂😂😂

نمیشه من انگشت بزنم حالا که امضا ندارم🙊🙊

منو همسرم دوست بودیم میدونستم چایی دوست نداره ، خودشم فوق العاده خجالتیه دفعه اول خواستگاری همش عرق می‌ریخت و کلا سرش پایین بود ، منم برای همه چایی ریختم و تو سینی ی لیوان آب گذاشتم بردم گرفتم جلوش ،مامانم گفت چرا اب گفتم آخه چای دوست ندارن دیگه از خجالت پاشدرفت بیرون همش پیامک میزد فوشم میداد 😂😂

#کپی

‏چند ملیون اسپرم فهمیدن چه خبره عقب کشیدن؛ منِ ک&خل فکر کردم برام ریدن شیرجه زدم     
منو همسرم دوست بودیم میدونستم چایی دوست نداره ، خودشم فوق العاده خجالتیه دفعه اول خواستگاری همش عرق ...

امضاتو کپی کن😂😂😂😂😂😂😂😂

نمیشه من انگشت بزنم حالا که امضا ندارم🙊🙊
الان توتاپیک کناری گفتم اینجام میگم باپدرومادروشوهرم رفته بودیم بازارمیوه وتره بار مادرم توی راه ا ...

خخخخ من با شوهرم تازه اشنا شده بودم ربتیم رستوران خودمم اصلا حالیم نبود گیر داده بودم گوجه های منو بخور اونم میخندید میگفت چشم ببین من چقد خنگ بودم نبهمیدم

خخخخ من با شوهرم تازه اشنا شده بودم ربتیم رستوران خودمم اصلا حالیم نبود گیر داده بودم گوجه های منو ب ...

وااااای

مثل زنبورباشیم که فقط زیباییهاراببینیم نه مثل مگس که فقط زشتیهارابپسندیم

من یه خواستگار داشتم موهاش استپ کوهی بود بعد خیلیم روش حساس بود رفتیم حرف بزنیم یه مگس اومد گفت اصلا من نباشم نمیشه هعی رفت نشست روسرش آخر عصبانی شد با سویچ مگسو دنبال میکرد😂😂😂

کاربر خانم هستم