2777
2789
عنوان

بردن بچه،، در مغازه😑

203 بازدید | 28 پست

بچه ها ما دفتر تاسیسات ساختمانی داریم، بعد تا الان منشی داشت.. الان رفته.. شوهرمم سر کاره.. میگه تو 5،6 ساعت برو اونجا.،بعد خودم از سرکار میام.. پسرم 2 سالشه.. باید ببرمش. بنظرتون برم یا ن

دختر عزیزم😍ناخواسته وارد زندگیمون شدی😘ولی الان تموم دنیای منی.. خداروشکر که دارمت و کار احمقانه ای نکردم😍😍😍

نه تو این کرونا چرا خودتو پسرت به خطر بیفته گناه داره

اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی که تنهایی را یاد گرفته💜زنان قوی محض انکه ببینند فردی با معیارهای اخلاقیشان جور درنمی آید به سرعت از رابطه خارج می شوند👌

مشکل بتونی بچه رو اونجا بند کنی تو این مدت طولانی

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه تو این کرونا چرا خودتو پسرت به خطر بیفته گناه داره

آخه زیاد رفت و آمد نداره ک بگم کرونا هس.. تازه تاسیسه و پاخورش کم😶

دختر عزیزم😍ناخواسته وارد زندگیمون شدی😘ولی الان تموم دنیای منی.. خداروشکر که دارمت و کار احمقانه ای نکردم😍😍😍
نبریش کجا می ذاری اگه جایی داری نبر 

نه.. جایی ندارم.. کلا میگم قبول کنم برم در مغازه یا نه

مشکل بتونی بچه رو اونجا بند کنی تو این مدت طولانی

یکی دوروز برم ببینم اگه نشد دیگه نمیرم

یکی دوروز برم ببینم اگه نشد دیگه نمیرم

اگه امکانات داره راحت تره. براش وسیله بازی خوراکی اب و غذا و یه فرشی موکتی چیزی ببر با بالش که بتونه بخوابه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

اگه امکانات داره راحت تره. براش وسیله بازی خوراکی اب و غذا و یه فرشی موکتی چیزی ببر با بالش که بتونه ...

ممنون از راهنماییت

ممنون از راهنماییت

خواهش میکنم. سخت نگیر اگه اذیتت نکرد و سختت نبود بمون حقوق منشی هم بگیر از شوهرت والا

نه.. جایی ندارم.. کلا میگم قبول کنم برم در مغازه یا نه

والا بچه من همه جارو میاره پایین اصلا نمیشه فکر کنم به این 

کار های خیر کوچیکتون رو اینجا بگید تا یادبگیریم ازهم https://www.ninisite.com/discussion/topic/6411735/%D9%84%D8%B7%D9%81%D8%A7-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%DB%8C%D8%B1-%D9%88%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%88%DA%86%DA%A9-%D8%AE%D9%88%D8%AF-%D8%A8%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3%DB%8C%D8%AF-%D8%B4%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%DB%8C%D8%AF%D9%87-%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D8%B4%D8%AF-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%DB%8C%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%86?page=1
خواهش میکنم. سخت نگیر اگه اذیتت نکرد و سختت نبود بمون حقوق منشی هم بگیر از شوهرت والا

شوهرم گفت ماهی 2تومن میدم. هرسفارشی هم بگیری 500 پورسانت شو میدم