2777
2789
عنوان

اصلا نمیدونم چی بگم!!!!!!!.......

221 بازدید | 25 پست

من خیلی وقته تاپیک نزدم ولی واقعا امشب دلم گرفت!

نمیدونم واقعا چرا اینجوری شدیم

لطف و مهر و محبت از بین رفته

مردی که به جای توجه به خانومش دنبال د*ا*ف میگرده

زنی که با وجود داشتن ۳ تا بچه دنبال دوس پسره

خانومای نی نی سایت هم قبلا میومدیم همه شاد و خوشحال بودن و میگفتن و میخندیدن

الان تا وارد میشیم ینفر از دعوا با مادر شوهر و جاریش و خواهر شوهرش میناله

ینفر از دعوای خودش و شوهرش

ینفر از خیانت شوهرش

واقعا منی که مجردم از ازدواج میترسم میگم نکنه یه مدت تظاهر به عاشقی کنه بعدش خیانت کنه؟

واقعا نمیدونم دیگه چی بگم!

فقط خیلی دلم گرفت...امشب یه اقایی رو دیدم که با وجود ۳۲ سال سن با ۷/۸ تا دختر ۱۵/۱۶ ساله رابطه داشت اصلا کرک و پرم ریخت واقعا!بعدشم یه جوری رفتار میکرد و حرف از انسانیت و ناموس میزد که....

مشکل از اقایونه؟ یا از خانوما؟

اصلا چه اتفاقی داره میوفته؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم وقتی میبینم مزدا با وجود زن خوب و بچع خیانت میکنن از زندگی بیزار میشم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

این سوال منم هست🙄

یک عمر برای آن چیزی که میخواستی دست و پا میزنی...     تا اینکه آخر یه روزی بهش میرسی...       بعد،به خودت مینگری و می بینی یک عمر را زندگی نکرده ای...  حال جای زخم و شکستگی هایت را چطور می خواهی ترمیم کنی... 💔یک عمر دیگر را از کجا می خوای برای ترمیم زخمات پیدا کنی...   خیلیا زخمی از این دنیا رفتن شاید اینو ندونی💔
هیچی بابا....شل کن...بیگیر بخواب..مغزتم زیادی بش زور نیار

درسته ولی ما داریم تو این جامعه و بین همین افراد زندگی میکنیم

مردممون در حدی خراب شدن که هر لحظه امکان داره اونی که بیشتر از همه بهش اعتماد کردی یه لاشی از آب در بیاد:|