2777
2789
عنوان

اصلا نمیدونم چی بگم!!!!!!!.......

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 25 پست
منم وقتی میبینم مزدا با وجود زن خوب و بچع خیانت میکنن از زندگی بیزار میشم

به نظر من همیشه همیشه به زن خوب خیانت میشه چون خیالشون از خوبی اون تخته اما اگر زن بد باشه شوهره همچین میترسه ازش که نگو چون میدونه کاری بکنه نه بخشیده میشه نه آبرویی براش باقی میزارن خودش و ننش دور سر این عروسا میگردن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظر من همیشه همیشه به زن خوب خیانت میشه چون خیالشون از خوبی اون تخته اما اگر زن بد باشه شوهره همچ ...

دقیقا و دقیقا دیدم ادمایی ک ایمطور بودن بعد یکیو میشناسم خودش اینقد زشته ک نگو زنش خیلی ماه و خانم 

ب زنش خیانت میکنه

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

مشکل از تربیت ما نه غربی هستیم نه شرقی.... نه مدرن مثل سوئد نه سنتی مثل فلان کشور.. بچه ها مثل آونگ بین این دو در نوسانند... و البته خودمان. کم کتاب میخونیم و کم فکر می کنیم و البته الگوهامون جه سلبریتی ها و چه  ....  اهل نیستن 

پانزده سال سخت کار کردم درس خوندم مقاله نوشتم وترجمه کردم  دنیا رو سفر کردم اما و اما لذت هیچ لحظه ای به اندازه لحظه زایمان نیست (سه بار) تجربه کردم. بی نظیره. خدای من به همه آدمها لذت پدر و مادر شدن و بچشون ❤💖💗
به نظر من همیشه همیشه به زن خوب خیانت میشه چون خیالشون از خوبی اون تخته اما اگر زن بد باشه شوهره همچ ...

آره

خصوصا اگه یبار ببخشی دیگه هر کاری دلشون بخواد میکنن چون میدونن با یه معذرت خواهی بخشیده میشن

مشکل از تربیت ما نه غربی هستیم نه شرقی.... نه مدرن مثل سوئد نه سنتی مثل فلان کشور.. بچه ها مثل آونگ ...

اره دیگه وقتی ادمای معروف و مشهورمون هر روز رنگ عوض میکنن چه توقعی میشه داشت از نوجوونا که الگوشون اونا هستن😑💔💔💔

آره خصوصا اگه یبار ببخشی دیگه هر کاری دلشون بخواد میکنن چون میدونن با یه معذرت خواهی بخشیده میشن

دقیقا میدونین چرا؟چون بعضیا واقعا لیاقت ندارن باهاشون مثل آدم رفتار کنن تا میبینن ارزشی که لایق نیستن رو دارن میگیرن مثل خر ملا نصرالدین که برده بود پشت بوم اونقدر جفتک انداخت که خونه رو خراب کرد خودش هم موند لای آجرا مرد میزنن کل زندگی و شخصیت و احترام و قلب زنشون و شادی و لبخند بچه هاشون رو از بین میبرن ببخشی هم جای اینکه به خودشون بیان به خودشون بیشتر حق میدن و بی حیاتر میشن مخصوصا اگر بفهمن زن جایی برا رفتن نداره یا مشکل مالی برای زن پیش میاد یا به خاطر بچه هاش میمونه بدتر می کنن در کل میمون هر چی زشت تر اداش بیشتر اغلب آدمای بدرد نخور و سطحی خیانت میکنن آدم حسابی خیلی کم پیش میاد همچین کاری بکنه حتی اگر زندگیش واقعا پر از درد باشه

دقیقا میدونین چرا؟چون بعضیا واقعا لیاقت ندارن باهاشون مثل آدم رفتار کنن تا میبینن ارزشی که لایق نیست ...

چقدر حرفتون حقه واقعا👌👌👌👌👌

این اقایی که گفتم امشب متوجه شدم چقدر ادم مضخرفی هستن تا همین امشب یجوری رفتار میکردن و ادعای خداشناسی داشتن و ناموس پرستی داشتن که اصلا فکرشم نمیکردم بخوان با این سن چند تا دختر رو سرکار بزارن!!!!!!

حس میکنم دارم کافر میشم با دیدن همچین ادمایی

چقدر حرفتون حقه واقعا👌👌👌👌👌 این اقایی که گفتم امشب متوجه شدم چقدر ادم مضخرفی هستن تا همین امشب ...

نه عزیزم کسی که خداشناسه نمیگه من مومن هستم من الم من بلم انگار شما بگی من مادر دارم من غذا میخورم معمولا کسی زیاد ادعای چیزی رو داشته باشه یعنی اون چیز اصلا تو وجودش نیست همیشه دروغ گو ها دیدی حرف از صداقت و روراستی میزنن؟بعدشم تو جامعه ما خدا شناسی محل درآمد و ارزش شده طبیعیه که خیلیا سواستفاده کنن برای وانمود کردن چیزی که نیستن مالیات که نمیدن

نه عزیزم کسی که خداشناسه نمیگه من مومن هستم من الم من بلم انگار شما بگی من مادر دارم من غذا میخورم م ...

چقدر حرفاتون کامله این جملات رو باید با طلا نوشت👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌

چقدر حرفاتون کامله این جملات رو باید با طلا نوشت👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌

چوب کاری نکنید دیگه دوست عزیزم جوانی خودت همه اینارو تجربه میکنی اینا پیش و پا افتاده ترین خصوصیات بعضی از آدماست متاسفانه