2777
2789
عنوان

مواظب بچه هاتون باشید لدفا

395 بازدید | 20 پست

بچا پسرم ساعت هشت تو پذیرایی با اسباب بازیاش بازی میکرد،منم تو اتاق طبق معمول تو نی نی سایت....پسرم اومد گف مامان ی  مهره ای زدم رف تو بینی ام.....نگاه کردم با چراغ قوه ی گوشیم دیدم آره.خیلیم رفته بود عقب(درِ بینی اش نبود)....رفتیم اورژانس گف دستگاهشو نداریم.برید مطب شخصی....شانس آوردم دیگه دکتره از اشناهای یکی از همکارای همسرم بود،،ساعت نه نوبت داد.رفتیم تا از بینی اش خارجش کرد خداروشکر.....تاپیک زدم ک شما هم ب درد من گرفتار نشین،مهره های ریز جلو بچه ها نذارید....پسرم چهار سالشه...

خدایا شکرت💐🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسر خواهرشوهرمم مهره کوچییییک کرده بود تو بینیش

باباش بهش گفته دهنتو ببیند.بعد اون یکی بینیش رو گرفته

گفته با تمام قدرتت هوا بده بیرون.(اولم خودش انجام داده)

اینجوری درش اوردن

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

وای دقیقا مثل داداش کوچیکم بچه بود با بینیش کشید تو.تا بابام رفت دکتر بیاره خونه مامانم با موچین مهره رو دراورد ولی طفلی یکی از رگای بینیش پاره شد تا چندسال بینیشو میخاروند خون دماغ میشد.

از آدم ها بت نسازید!خیانت است هم به خودتان ، هم به خودشان...
پسر خواهرشوهرمم مهره کوچییییک کرده بود تو بینیش باباش بهش گفته دهنتو ببیند.بعد اون یکی بینیش رو گرف ...

پسرم بلد نبود،وگرنه همسرم گف بهش،ترسیدم گفتم بریم بیمارستان.شاید بره عقب تر

خدایا شکرت💐🙏