2777
2789
عنوان

با شوهرم چیکار کنم....😭

378 بازدید | 15 پست

دوستان من حدودا سه ساله ازدواج کردم. از دو ماه بعد عقد اختلاف نظر و تفاوت تو رفتارمون زیاد بود ولی گفتم به مردر خوب میشه. اما حالا واقعا یه سری رفتاراش واسم گنگه. اصن کلا فرهنگ و تربیت خانوادگیشون با ما زیاد مچ نیست. مثلا خانوادشون و حتی شوهرم بعد یه دعوا سریع با هم رله میشن و صحبت میکنن ولی من اینطوری نیستم نمیتونم زود فراموش کنم. یا شوهرم واسش مسئله ای نیست که کسی بدونه ما دعوامون شده ولی من دوس ندارم و آبرومو تو خطر میبینم. کلا تو خانوادشون مردا میخورن و میکشن کنار و کار خونه رو واقعا وظیفه ی زن میدونن ووووظیییییفه...حتی الانم که بچه ی کوچیک دارم زیاد شرایطو درک نمیکنه و همش میگه من صبح میرم سرکار و غروب میامـ . انگار من صب تا شب راحت دراز میکشم تو خونه. حتی اگه کمی درک میکرد که منم زحمت میکشم منم آدمم منم خسته میشم اینقدر دلم نمیسوخت. کلا فکر میکنه نمونه ی بارز یه زن واقعی مادرشه. دیگه واقعا نمیدونم چیکار کنم. دعا بگیرم سر کتاب باز کنم یا ...چون با حرف زدن و صبر و مدارا میدونم این طرز فکر و ذهنیت عمرا عوض شه. یعنی علاقم بهش دیگه داره از نصفم کمتر میشه با این کاراش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم تمام مردای ایرانی همچین توهمی از مامانشون دارن😐😂

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️

شوهر منم اینطوریه البته قسمت دعوا و جار زدنش نه... فکر میکنه زن کامل یه نفره اونم مادرشه... و واقعا فکر میکنه زن وظیفه داره کاره خونه بکنه بچه نگه داره و کلی چیزه دیگه... درسته مسولیتمه ولی اینکه وظییفه میدونه یجوری میشم

تو نمیتونی بری قلبت کلیدش با منه. کاری نکن اخر خط قلب دوتامون بشکنه.خداجونم خودت میدونی چی میخوام، همونی که تو قلبمه🖤

همه مردا خرابن😬😬😬🤥🤥🤥🤥🤥🤥

برای سلامتی پسرم دعا کن بمیرم برات پسر بلبل زبونم که لکنت باعث شد از حرف خسته شی 😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥السلام عليك السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَی الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّی سَلامُ اللَّهِ [اَبَداً] ما بَقیتُ وَ بَقِیَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّی لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ 
دقیقا منم از همین میسوزم که فکر میکنه کلفت گرفته 

همچین میگه از صبح تا شب چکار میکنی وظیفته زن باید فلان کنه بهمان کنه حس میکنم برده گرفته

تو نمیتونی بری قلبت کلیدش با منه. کاری نکن اخر خط قلب دوتامون بشکنه.خداجونم خودت میدونی چی میخوام، همونی که تو قلبمه🖤

تو ک ازدواج نکردی ک تغییرش بدی

بعد گلم با اعصاب خوردی ک چیزی حل نمیشه

از کارای کوچیک شروع کن

ولی ن با اخم وتخم

بعدشم خوبه تو قهر و دعوا کینه ای نیست

در مورد آبرو داریشم بگو ب نظر منم احترام بذار دوست ندارم کسی از مساێل خونوادگیمون مطلع باشه

باید احترام گذاشتن متقابل باشه

تو هم چشمتو رو بعضی اخلاقاش ببند

تو ک ازدواج نکردی ک تغییرش بدی بعد گلم با اعصاب خوردی ک چیزی حل نمیشه از کارای کوچیک شروع کن ولی ...

من همه ی این راه ها رو امتحان کردم ... کلا وقتی دختر خونه بودم ریلکس ترین آدم تو فامیل بودم ولی الان تبدیل شدم به یه آدم زودجوش و عصبی و هیستریک

عزیزم تفاوتهای شما کاملا طبیعیه  و البته تفاوتهای وحشتناک غیر قابل تحملی که باید به جدایی بکشه نیستن

اینکه بعد دعوا سریع دوباره راحت رفتار می کنه خیلی بهتر از کینه کردن و قهر و رفتنه، شما ی خانم درونگرا و زود رنجی و خیلی بهش فکر می کنی و اذیت میشی ولی گلم، کاربرایی هستند که شوهراشون تقی به توقی میخوره قهر می کنند و اصلا پا پیش نمیزارن

باقی خصوصیاتش هم، قابل تعدیله ولی اینکه بخوای کامل تغییر بدی قطعا تغییر شخصیت انسانها نه شایسته ست و نه ممکن

کاش تو دوران عقد بجای پشت گوش انداختن کم کم بعضی عاداتشو کمی معتدل می کردی

تو ایام کرونا، دوتایی دستور طبخ پیتزاهای مختلف رو بخونید و درست کنید و کلی کیف کنید بعد کم کم به بهانه رسیدگی به بچه بزار عهده ایشون و کلی ذوق کن که نمی دونستی همچین دستپختی داره، آروم آروم غذاهای شکموها مثل کوبیده، کباب مغز ران و ... رو بکش وسط و ازش کمک بگیر، مردها ذاتا شکمو و در این موارد بهترین پایه ن

آروم آروم مشارکتش رو بیشتر کن، اصلا خودش متوجه نمیشه کی شده سرآشپز نمونه در زمین و مریخ

کلا میتونی کم کم با سیاست درست کنی، پس قلبتو از محبتش خالی نکن و همچنان دوستش داشته باش، 

لطفا درخواست دوستی ندهید، حتی شما دوست عزیز🎈🍒
من همه ی این راه ها رو امتحان کردم ... کلا وقتی دختر خونه بودم ریلکس ترین آدم تو فامیل بودم ولی الان ...

حساسیتو کم کن

بخصوص نسبت ب مادرش

ولی همه رو میشع کنار اومد بجز هوار هوارش با سیاست حلش کن

اگه دیدی اینطوره تو یع روز ب بهونه بیرون رفتن بچه رو چند ساعت بده بهش برو بیرون بگو منم ب استراحت احتیاج دارم

عزیزم تفاوتهای شما کاملا طبیعیه  و البته تفاوتهای وحشتناک غیر قابل تحملی که باید به جدایی بکشه ...

عزیرم من میگم از سرکار که میاد میفته پای تلویزیون و تکون نمیده به خودش...کارشم فعالیت بدنی نداره همش کامپیوتریه.  شبا من تا صب بیدارم با این بچه و نق میزنه به جونم اصلا تکون نمیده به خودش دو دقیقه بچشو نگه داره. من فقط از این میسوزم که کمک نمیکنه هیچ کارای منم بی ارزش و راحت میدونه