2777
2789

لکه بینی یا ترشح قهوه ای یا دفع لخته خون کوچیک داشتین؟؟؟ تا چند هفته ادامه داشت؟ 

چه داروهایی علاوه بر شیاف استفاده کردین؟

مشکلی برای جنین و زایمان تون پیش نیومد؟؟

به ذره گر نظر لطف بوتراب کند...به آسمان رود و کار آفتاب کند...

من جفتم پایین بود یه قطره خون دیدم دکترم گفت کمتر فعالیت کن و پیاده روی کمتر کنم رعایت کردم رفت بالا کلا انگار چرخید😁😁

بعضیا خودشونو چنان میگیرن فکر میکنن چخبره خواهر من چاه دسشویی ما هم گاهی وقتا میگیره 😐گفتم بدونی 🤚😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هفته ۲۲ ام‌ . سونو انومالی گفت نرمال شده اما هنوز گاهی لخته خون خیلی کوچیک میبینم‌ . دکترم فقط شیاف داده و  هفته ای یه دونه پرولوتون.  میگه نگران نباش ممکنه هنوز یکم از جفت پایین باشه واسه همون لخته میبینی 

من ماه سوم داشتم اما نشاسته تو آب سرد و شیافت پروژسترون کنترلش کردم 

لکه بینی یا ترشح قهوه ای نداشتی؟ سر وقت زایمان کردی؟ چند هفته رفت بالا؟

من جفتم پایین بود یه قطره خون دیدم دکترم گفت کمتر فعالیت کن و پیاده روی کمتر کنم رعایت کردم رفت بالا ...

چند هفته خون دیدی؟

لکه بینی یا ترشح قهوه ای نداشتی؟ سر وقت زایمان کردی؟ چند هفته رفت بالا؟

۱۸هفته رفت بالا لکه بینی چند روز اول داشتم اره سزارین شدم تو ۳۸خفته الان پسرم ۲سال و نیمشه

تیکر لاغریم هست تاعید ۱۴۰۱وزن شروع ۹۰
۱۸هفته رفت بالا لکه بینی چند روز اول داشتم اره سزارین شدم تو ۳۸خفته الان پسرم ۲سال و نیمشه

خیلی میترسم.  باز امروز لخته دیدم. دعا کن منم سر وقت زایمان کنم