2777
2789
عنوان

فکر کنم کروناگرفتم😭😩😩

96 بازدید | 16 پست

امروزخیلی ببخشدگلاب به روتون یکبارصبح اسهال داشتم،ازظهربه بعدهم یه مقدارتب ولرزواحساس کوفتگی دارم

البته بگم طوری نیست که نتونم به کارام برسم ولی مشخصه که یه طوریم شده حالانمیدونم سرماخوردگیه یاکرونا😣😣

برم دکتریانه صبرکنم؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا نترس عزیزم استرس در هر حال سیستم ایمنیه بدنو ضعیف میکنه .تو فرض رو بر این بزار که کروناست و جدی بگیر مایعات فراوون سوپ بخورغذای سرخ کردنی رو بزار کنار ویتامین سی دمنوش اویشن پونه لیمو عسل ایناها عالین شلغم هم خیلی خوبه 

ممنون .شماچندروزطول کشیدتاخوب شید؟

من باردارم  بدنم  ضعیف  بود الان  سه  هفته  ست     علایمم  بهتر شده  ولی ضعف و بیحالی  و سرفه  دارم   منم  اسهال  استفراغ     تب  لرز  بدن  درد   همه رو داشتم 

اصلا نترس عزیزم استرس در هر حال سیستم ایمنیه بدنو ضعیف میکنه .تو فرض رو بر این بزار که کروناست و جدی ...

ممنون از راهنماییت گلم ماازاقواممون یه آقای جوونی مبتلاشدوفوت کرد منم چشمم ترسیده😩😩

میدونم به یه چیزی اشاره کردی که بخندم ولی چون نمیدونم اون چیزچیه خندم نیومد😶😶

تبلیغ پودر ماشین لباسشویی چند سال پیش تلوزیون میزاشت😂

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت....چیه تو ایران زندگی میکنی توقع داری همه چی بر وفق مرادت باشه؟😐
ممنون از راهنماییت گلم ماازاقواممون یه آقای جوونی مبتلاشدوفوت کرد منم چشمم ترسیده😩😩

خداوند رحمتشون کنه 😔😔😔.ولی باور کن استرس خیلی بده راحش فقط اینه که بدنتو قوی کنی 

خداوند رحمتشون کنه 😔😔😔.ولی باور کن استرس خیلی بده راحش فقط اینه که بدنتو قوی کنی 

پس پاشم دست به کارشم یه چیزایی درست کنم بخورم بهترشم

استرس کاری روازپیش نمیبره بایدپاشم خودموجمع وجورکنم

ممنون که وقت گذاشتید💗