2777
2789
عنوان

یه خانوم لختی که فوت شده بود😭😭

2560 بازدید | 57 پست

بچه ها تقریبا یه هفته پیش یه کلیپی

رو دیدم که یه خانومی بود کشته بودنش و لخت مادر زاد انداخته بودنش توی یه کانال آب، یه مأمور آتش نشانی رفته بود توی کانال و یه طناب بسته بود دور کمر خانومه و یکی هم داشت طناب ر

و میکشید بالا،، یکی هم داشت فیلم میگرفت و نزدیک 500 تا مَرد که از اون محله بودن دور کانال جمع شده بود و داشتن نگاه میکردن،، بچه ها وقتی داشتم فیلم رو میدیدم سر درد گرفتم و شب به زور خوابم برد، بچه ها خانومه لخت و لخت بود و همه داشتن نگاش میکرد تازه ازشم فیلم گرفته بودن آخه چرا اون مأمورای لعنتی باید اجازه میدادن مَردم تجمع کنن😭😭اونی که داشت فیلم میگرفت قشنگ از پشت داشت از خانومه فیلم میگرفت ب ا س ن خانومه قشنگ بالا بود و همه داشتن میدیدنش بعد که آوردنش بالا پهنش کردن روی زمین که بزارنش توی کاور، اونجاشم همه دیدن 

من دلم میخاست سرمو بکوبم به دیوار که چرا اون آدمای بیشعور داشتن به اون میت بیچاره نگاه میکردن، یعنی نمیدونستن معصیت داره خدا لعنتشون کنه😭😭😭هنوز توی فکرشم نمیدونم چرا کشته بودنش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وواای خدا اینجور مردنو نصیب دشمنم نکنه.

خعلی وحشتناکه لخت بمیری😐

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂