2777
2789
عنوان

یه خانوم لختی که فوت شده بود😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2560 بازدید | 57 پست
من یادم چندسال پیش توکوچمون ی خانم لخت بوده وفقط ی چادررنگی سرمیکن میره ازوانتی خریدکن وتوراه ی ماشی ...

وای نه اون شاید حداقل لباس زیر تنش بوده ولی اینو میگم هیچی هیچی تنش نبود انگار کسی بلایی به سرش آورده  بود و کشته بودش انداخته بودش توی کانال آب

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اسمی از قرآن و دین نیوردنم. گفتم آموزه های دینی غلط توی جامعه. که به نظر من واقعا ربط داره به این ...

ب نظرمن کل دین خلاصه شده توقران من خودم ب حرف هیجکسسسسس غیرقران کاری ندارم توموضوع دین وب بچه هامم میخوام همینویادبدم چون ب نظرم چیزی ک توکشورماست ب اسم دین خیلیییی فرق داره باگفته های قرآن 

وای نه اون شاید حداقل لباس زیر تنش بوده ولی اینو میگم هیچی هیچی تنش نبود انگار کسی بلایی به سرش آورد ...

ن بابااون خاک توسرم اخت مادرزادربودفقط بای چادرگل گلی رنگی.خیرنبینه اونی ک این کاروباهاش کرده بود

ن بابااون خاک توسرم اخت مادرزادربودفقط بای چادرگل گلی رنگی.خیرنبینه اونی ک این کاروباهاش کرده بود

وا چه بی عقلی بوده اون

من بعض وقتها با ماشین و شوهرم مثلا میخایم تا یه کوچه پایین تر برم دامن پامه بی شلوار میگم بابا همینجور برم توی ماشینم که بعد میترسم میگم نه شاید بلایی به سرم اومد خدایی نکرده

بخدا انقدر خانوما بودن که توی این مملکت تن فروشی کردن و هیچکس دلش به حالشون نسوخته این اتفاق توش گمه

اگه این بنده خدام تن فروش بوده که حقش بوده بنظرم این مرگ تلخ، ولی اگه یه خانومی بوده که محرم نامحرم حالیش بوده واقعا گناه داشته این مدل مرگ رو چشیده😔

اگه این بنده خدام تن فروش بوده که حقش بوده بنظرم این مرگ تلخ، ولی اگه یه خانومی بوده که محرم نامحرم ...

چه ربطی داره خیلی ها توی این گرونی و وضع مملکت به ناچار مجبور به تن فروشی هستن 

چه ربطی داره خیلی ها توی این گرونی و وضع مملکت به ناچار مجبور به تن فروشی هستن 

ناچارن؟! یه خانومی یادمه جوون و خوش بر و رو کنار چهارراه شیشه ماشین تمیز میکرد خیلیا راه راحت و انتخاب میکنن

گلومون مونده زیر چاقوی کند روزگار....نه میبره نه ول میکنه!!!!! بیشعوری اگه درد داشت بازم یه عده ای مسکن میخوردن به کارشون ادامه میدادن......... هر چی رو که گفتیم خدا نصیب نکنه فول اچ دی نظاره گرش بودیم!!!
ناچارن؟! یه خانومی یادمه جوون و خوش بر و رو کنار چهارراه شیشه ماشین تمیز میکرد خیلیا راه راحت و انتخ ...

همونا هم طفلی ها آخر به همین راه میفتن توی این مملکت زن و مرد باهم کار میکنن هیچی ندارن وای به حال زنای دست تنها که تازه باید خرج بچه هم بدن

همه دنیا اگه دقیقا مثل اینجاست (که واقعا نیست) آیا همینقدرم ادعای دیانت و پاکی دارن ؟ آیا اینقدر به ...

نه شاید گیر دادن نباشه ولی به همین اندازه بیماری جنسی هست به همین اندازه تجاور و نا هنجاری ها ولی اینجا چون دین و دیانت هست مردم فکر میکنن نباید باشه

خدایی که به شدت کافی است