2777
2789
عنوان

یه خانوم لختی که فوت شده بود😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2560 بازدید | 57 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره بقرآن من انقد حرص خوردم دوس داشتم بجای خانواده اون میت برم شکایت کنم که این چه کاریه

من بودم شکایت میکردم خاک بر سر اونایی که وایسادن نگاه کردن انشالله کرونا بزنه به جونشون 

💋🙏💋 نوروز ۱۴۰۰ من به اون چیزایی که بین خودمه و خدای خودم رسیدم و چقدر خوشحال و خوشبختم من...💏+👼🤱

ببین  من یه چند اقا میشناسم رفتن ختپارج برگشتن اونجا درس میخوندن .‌الان زنه بد حجاب میبینن هیچ توجه نمیکنن چشمشون انگار عادت کرده .‌

میگی اون خانم موهاش باز بود تو دیدی میگه توجه نکردم موهاش باز بود یا بسته .

ولی یه پسری میناسم از بس مادر و خواهرش و دورو بریاش چادرین الان یه خانم میبینه موهاش بیرونه کلی بد وبیراه میگه . و تهمت میزنه به اون خانم .

محیط خیلی مهمه .

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
نتیجه آموزه های سختگیرانه دینیشون شده این. یه مشت مریض جنسی که نگاه هیزشونو از تن بیجان یه زن بدبخت ...

ربطی ب آموزه های دین نداره اینامشکل روانی دارن ک فقط مرضشون باشهوت درمان میش دین گفته حیاوآبرومرددنبال زن خودش زن دنبال مردخودش ولی متاسفانه الان هرگندوکقافت کاری ومیزنن پای دین خداواین ته نامردیه خداکی توقرآنش گفته حروم زادگی کنین؟مسلمون واقعی راه قرآنومیره ن حرف انگل هارو.‌‌‌‌‌.‌....

عه فکر کردم‌خارج کشور بوده . عجب بی شرافایی

داشتن از آب میکشیدنش بیرون حداقل نباید میذاشتن کسی اونجا وایسه  یا یه چادر مینداختن دورش توی اب که بالا میاد کسی لخت نبینش، یعنی قشنگ ب ا س ن ش به هوا بود، و کسیم که فوت میکنه بدنش سفیدمیشه و باد میکنه قشنگ جلب توجه میکرد😭😭😭

اونایی که این فیلما رو پخش میکنند هم گناهشون از تماشاچیا کمتر نیست.

من این فیلمو یکی از توی گوشیش بهم نشون داد بجون بچه ام مجبورش کردم حذفش کنه از بس حالم بد بود

ببین  من یه چند اقا میشناسم رفتن ختپارج برگشتن اونجا درس میخوندن .‌الان زنه بد حجاب میبینن هیچ ...

محیط مهمه اماذات خودآدم مهم تره بعضی هازمینه عوضی بودن دارن چ توآزادی چ توزندان ولی بعضی هادرهمه حالت پاکن پس خودآدم خیلی مهمه 

عزیزم به خدا همه دنیا همینه نمیدونم‌چرا سریع ربطش میدین به ابن قضیه

همه دنیا اگه دقیقا مثل اینجاست (که واقعا نیست) آیا همینقدرم ادعای دیانت و پاکی دارن ؟ آیا اینقدر به جنس زن گیر میدن برای به گناه نیفتادن جنس مرد؟ من نمی‌دونم چرا نمیخواید بعضی حقایق رو قبول کنید. 

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!
ربطی ب آموزه های دین نداره اینامشکل روانی دارن ک فقط مرضشون باشهوت درمان میش دین گفته حیاوآبرومرددنب ...

من اسمی از قرآن و دین نیوردنم. گفتم آموزه های دینی غلط توی جامعه. که به نظر من واقعا ربط داره به این موضوع

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!
این نهایت بی شعوریه واقعا

اصن خودم دیدم هنگ کردم گفتم این که دست کمی از فیلم پ ورن نداره دور از اون میت بیچاره که دستش از این دنیا کوتاهه.... حداقل ناحیه جنسیشو میپوشوندن جاهای دیگش پیشکش

من یادم چندسال پیش توکوچمون ی خانم لخت بوده وفقط ی چادررنگی سرمیکن میره ازوانتی خریدکن وتوراه ی ماشین میزن بهش ومیمیره واون لخت میوفته توکوچه وهیچ مردی جرات نمیکردنزدیکش بش تای خانم اومدچادرپیچیددورش ومیتوبردن خب اینجااون خانم مقصره ک لخت میره بیرون