2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای خدای من.آخه الان فصل شپش هست خیلی ها میگیرن

😂آره نزن ببین منم ریزش مو داشتم خب قرص زینک یا بیوتین بخور و برو عطاری روغن کندش و مورد و رزماری بگیر تو قوطی های کوچیکه این سه تارو باهم قاطی کن بزن به کف سرت روز بعد برو حموم قشنگ موهات درمیاد روغن سیاه دانه هم عالیه

پتورو بکش روسرت و بخواب ارزش نداره🙃
😂آره نزن ببین منم ریزش مو داشتم خب قرص زینک یا بیوتین بخور و برو عطاری روغن کندش و مورد و رزماری بگ ...

من موهای ریز توی سرم درمیاد ولی خودم فکر میکنم واسه اینکه بیرون نمیرم آفتاب نمیخورم ویتامین دی کم شده.زینکم میخورم ولی امروز از حمام که اومدم آب برنج خیس شده زدم خیلی کم ریخت

من موهای ریز توی سرم درمیاد ولی خودم فکر میکنم واسه اینکه بیرون نمیرم آفتاب نمیخورم ویتامین دی کم شد ...

آخه میدونی آب برنج موهارو نرم میکنه و موقع شونه زدن موها گره هاش راحت باز میشه احتمالا تو حموم سرتو زیاد باشامپو میشوری موهات و کف سرت کلا چربیش گرفته میشه خشک میشن که اینطوریه

پتورو بکش روسرت و بخواب ارزش نداره🙃
منظورم آب برنج خیس کرده هست ها.پخته نه

ن من پختشو گفتم نمیدونم خوب نبود یبار زدم 

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        
همینه دلیلش یه سرم مو مخصوص موهات بخر درست میشه

ماسک مو میزنم ولی همینطوری میریزه.قبل حموم ۲ساعت روغن زیتون میزنم.چندساله این کارو میکنم موهای خوبی دارم حیفم میاد میریزه.موهای ریزم خیلی درمیاد