2821
2789
عنوان

کاربرایی که فوت شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 9029 بازدید | 197 پست
دنیا همینه...  ماها اگه دلمون میگیره از رفتن بقیه، نمیدونم بخاطر چیه... درکش نمیکنم... دیروز پ ...

دنیا همه هیچو اهل دنیا همه هیچ

ای هیچ برای هیچ برهیچ مپیچ

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
دنیا همینه...  ماها اگه دلمون میگیره از رفتن بقیه، نمیدونم بخاطر چیه... درکش نمیکنم... دیروز پ ...

اره واقعا بیشتر به این فک کردم که ممکنه خیلیا اینجا فوت شده باشن و ما بیخبر باشیم خوندنه تاپیکای می می ناز و مامان ترنم اشکه ادمو در میاره واقعا

ای مرغ گرفتار،بمانی و ببینی آن روز همایون که به دنیا قفسی نیست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من همیشه میگم کاش وقتی مردم اونی که اذیتم میکرد بیاد تاپیکایی که درموردش اشاره میکردم ببینه 

خیلی دوس دارم اون لحظه شو تصور میکنم .........

مادرم دوستت دارم ....وقتی کوتاه میام ، فکرمیکنی که راهی ندارم؟ ......... نه من فقط آستانه صبرم رو بردم بالا و سکوت میکنم تا شاید به خودت بیای....یه پایان تلخ بهتر از یه تلخی بی پایانه ....! _دخترم تنها دلیل نفس کشیدنم ،دخترم پاره تنم _دردام زیادن به هرکه گفتم ........       مواظب باشید از کسی دلزده نشین ،دلزدگی عذاب آور ...دیگه سعی میکنم اعتماد نکنم!    یه نصیحت به مردت شک نکن اگرشک داری بروز نده شکتو ...چون 2 حالت داره یا شکت به یقین تبدیل میشه و زندگیت ...یا اینکه میفهمه در صورت نبودن چیزی بهش شک کردی و اون ازت دلسرد میشه ...گزینه دوم از همش بدتره .......! همه چی من رو اصول فکر نکنید با یه آدم بیکار علاف طرف هستید با برنامه ریزی میشه همه کاری کرد، شبانه روزت به 4 قسمت تقسیم کن ...کار،استراحت و عبادت، تفریح ومعاشرت با دیگران ...نوکر شیعیان و محبان اهلبیت ام              دیگه من اون آدم سابق نمیشم بخدا قسم شکستم .....
کجاست تاپیکشل لینکشو‌داری

@مامان_ترنم  

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
می می ناز و مامان ترنم رو میدونستم فقط  داشتم تاپیکای مامان ترنم رو میخوندم و حسابی دلم گرفت خ ...

بعد اینکه سایر کاربرا گفتن تو اشاره کردی نمیدونم شاید خودازاری داری یا داری تحقیق میکنی برا پایان نامت ولی مشخص بود خودت خبر نداشتی

مامان ترنم چطور فوت شده

من اطلاع ندارم دوستان میگن بابچه ش وشوهرش توهواپیمابودن سقوط کرده

مامان ترنم سال ٨٩ فوت كردن اين كه كاربريش نيست😐

چرا خانومه همینو گذاشت

من بیشتر نمیدونم

ممنونم عزیزدلم😍🧡

خیلی ناراحت شدم عزیزم دارم واست گریه میکنم چون منم مثل شماباردارم درکت میکنم خیلی سخته شوهرت دیگه پیشت نباشه خدابهت صبربده عزیزم😭😭علت فوت شوهرت چی بود البته ببخشید فضولی میکنم اگه ناراحتت میکنه نگو

بلاخره گل پسرم بدنیااومد خداروشکر تیکرگذاشتم به وقت یکسالگی گل پسرنازم آقاشایان😍😍
@می_می_ناز     @مامان_ترنم    

اینا که خیلی وقته جدید کی فوت شده

هرجا نظرمو میگم مخالف نظرمنی خواهشا ریپلای نزن✋نظرتو نگه دار برای خودت اعصاب ندارم دعوا میوفته... تا خودمم نگفتم لایکم نکن لطفا✋
2825
2823
2791
2779
2792