2777
2789
عنوان

کار تایپ در منزل کسی انجام داده؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 604 بازدید | 66 پست
 اراد داک کار کردم تولید محتوا ثبت نام رایگانه 

قابل اطمینانه؟ 

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تو برنامه دیوار دیدم گفتن باید ۳۹تومن بدین برا ثبت نام با اولین حقوق برگردونده میشه

ثبت نام کردی؟ 

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد
قابل اطمینانه؟ 

من که چندین ماه کار کرد پولو بعد از تایید محتوا واریز میکنن یکم ولی پولش کمه

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟                       
بله چشم کجا بگم؟ بله کار تایپ بقیه کارام میشه کرد باهاش البته من تو بخش تایپش بودم با گوشی سخته و ...

واقعا عذرخواهی میکنم ولی میشه شماررو برای من هم بفرستید؟ واقعا عذرخواهی میکنم.

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        
منم تو برنامه دیوار دیدم گفتن باید ۳۹تومن بدین برا ثبت نام با اولین حقوق برگردونده میشه

این دروغه من ۳۵ پرداخت کردم🤣🤣🤣بعدش دیگه همه کارارو باید خودت بکنی خودت مشتری پیدا کنی خودت بفروشی

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟                       
من که چندین ماه کار کرد پولو بعد از تایید محتوا واریز میکنن یکم ولی پولش کمه

چه خوب، از هیچی بهتره

خصوصیم بزنید بی زحمت من بلدش نیستم

بله پیام فرستادم تو قسمت پیامها برید میتونید ببینید

این دروغه من ۳۵ پرداخت کردم🤣🤣🤣بعدش دیگه همه کارارو باید خودت بکنی خودت مشتری پیدا کنی خودت بفروشی

دروغ نی کلی کار تایپ هست اونا خودشون میدن کار رو

شبیه شرکت

از ۱۸ تومن بگیر تا ۴۰ تومن هزینه ثبت نام

خانم استارتر میفرستن براتون

ممنون

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        

اوناییکه شماره میخوان درخواست دوستی بدن براشون بفرستم 

دروغ نی کلی کار تایپ هست اونا خودشون میدن کار رو شبیه شرکت از ۱۸ تومن بگیر تا ۴۰ تومن هزینه ثبت نا ...

زمینه های متفاوتی بود ولی خب کار باهاش سخته اونجایی که من رفتم خیلی باید فرز باشید

و شانس باید باهاتون یار باشه