2777
2789
عنوان

کار تایپ در منزل کسی انجام داده؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 604 بازدید | 66 پست
بخاطر کرونا نشستم خونه گفتم یه کاری بکنم رفتم برای کار تایپ یه کار ۳۰۰۰ صفحه ای دادن برای ۴ روز دم ...

اینکه میفرمایید کجاست؟

برای کیه؟

#_____ ما بی خیال سیلی مادر نمی شویم ______#                              #سلام بر زهرای شهیده#          باز باران…      با ترانه دارد از مادر نشانه      بوی باران…           بوی اشک مادرانه    پر ز ناله      کودکی با مادری پهلو شکسته            می‌برد او را به خانه     کوچه‌ها و تازیانه…  گریه‌های کودکانه     حمله‌ی نامردِ پَستی وحشیانه     تازیانه، تازیانه…      پس چرا مادر ،     چرا گم کرده راه آشیانه؟       باز باران…        با ترانه        دارد از مادر نشانه     بوی باران…          باز باران…           دانه دانه             حیدرانه                بی‌صدا و مخفیانه       آه از غسلِ شبانه       زینبانه…         لرزه افتاده به شانه     پشت تابوتی روانه           باز باران…
نه خیلی وقت گیر نیست من برای شرکت یا ارگان خاصی نیست  بیشتر آزاده  پایان نامه و مقاله و ...

آها پس برای شما فرق داره

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای من تبلیغ اومده روزی 5 ساعت و اینکه خواستم ثبت نام کنم گفتن یه سایت رو معرفی میکنیم 39 تومن اول ...

کار تایپ رو بیخیال

بدون هزینه ثبت نام خواستین بگین من شماره طرف رو بهتون بدم

یه خانمیه گمونم خانم جعفری بود مجتبی بود چی بود

هر یه صفه آچهار با فونت ب نازنین و فاصله یک و نیم میشد ۷۰۰ تومن

اندازه فونت چقدر هست؟

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        
کار تایپ رو بیخیال بدون هزینه ثبت نام خواستین بگین من شماره طرف رو بهتون بدم یه خانمیه گمونم خانم ...

آره ممنون میشم اگه بگید. اینی که میگید هم کار تایپه؟ واینکه من کامپیوتر ندارم باگوشی میخوام کارکنم

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد
تو آگهی دیوار دیدم رفتم نمیدونم کار دانش بود چی بود

بعد هزینه رو کارت به کارت میدن ماهیانه ؟؟

چون نیاز به کار داشتم 

ببخشید 

#_____ ما بی خیال سیلی مادر نمی شویم ______#                              #سلام بر زهرای شهیده#          باز باران…      با ترانه دارد از مادر نشانه      بوی باران…           بوی اشک مادرانه    پر ز ناله      کودکی با مادری پهلو شکسته            می‌برد او را به خانه     کوچه‌ها و تازیانه…  گریه‌های کودکانه     حمله‌ی نامردِ پَستی وحشیانه     تازیانه، تازیانه…      پس چرا مادر ،     چرا گم کرده راه آشیانه؟       باز باران…        با ترانه        دارد از مادر نشانه     بوی باران…          باز باران…           دانه دانه             حیدرانه                بی‌صدا و مخفیانه       آه از غسلِ شبانه       زینبانه…         لرزه افتاده به شانه     پشت تابوتی روانه           باز باران…
آره ممنون میشم اگه بگید. اینی که میگید هم کار تایپه؟ واینکه من کامپیوتر ندارم باگوشی میخوام کارکنم

بله چشم کجا بگم؟

بله کار تایپ

بقیه کارام میشه کرد باهاش البته من تو بخش تایپش بودم

با گوشی سخته ولی خب چی بگم

شماره رو کجا بدم؟

من که نوشتم همون روز ارسال کردن

چه خوب 

میشه لطف کنید به من هم شمارش رو بدید البته اگه مشکلی نیست 

عذرخواهی میکنم جسارت کردم خدمتتون

۱۴

ممنون

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        
بله چشم کجا بگم؟ بله کار تایپ بقیه کارام میشه کرد باهاش البته من تو بخش تایپش بودم با گوشی سخته و ...

اگه میشه اینجا بفرستید تا بقیه هم خواستن ببینن اگه مشکلی نداره 

چه خوب  میشه لطف کنید به من هم شمارش رو بدید البته اگه مشکلی نیست  عذرخواهی میکنم جسارت ...

بله فقط نمیدونم کجا بدم؟

خوب بلدین دیگه؟

انگشت سریع میخواد تایپ

مدیریت کانال و تبلیغ و طراحیم هست البته

هفتا بخشه کلا