2777
2789
عنوان

روانشناس خوب در غرب تهران

825 بازدید | 14 پست

بنظرم هر مشکلی راه حلی داره هرچند خیلی جون کندم تا بالاخره به راه حل رسیدم. من کلی روانشناس عوض کردم هیچ کدومشون به درد نخوردن چه آقا و چه خانم اما انصافا کار دکتر خشایار نعماوی زاده عالی بود. فقط اون تونست مشکلمو حل کنه. شمارشو واستون میذارم دوست داشتین ازش وقت بگیرین مشاوره تلفنی هم داره .شمارش 09351305590

مشکلتون چیبود؟

مشکلم خانوادگی و شخصی بود. اختلافم بین من و همسرم و بچم. خیانت شوهرم و افسردگی خودم از یه طرف دیگه. قصد خودکشی داشتم. هیچ کس حامیم نبود. تنهای تنها بودم. وضعیت مالی افتضاحم از یه طرف دیگه...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاشکی مشاوره هاش رایگان بود     نه رایگان نیست عزیزم. این رایگانا واقعا بیخوده آخرش میخوا ...

آخه گفتی مشکل مالی داشتی

گفتم حتما رایگان بوده ک تونستی بری

وگرنه هزینه ی مشاوره ک خیلی بالاس

اللّهم عجّل لولیک الفرج
آخه گفتی مشکل مالی داشتی گفتم حتما رایگان بوده ک تونستی بری وگرنه هزینه ی مشاوره ک خیلی بالاس

اره... اما هزینش خیلی خوب بود نسبت به بقیه حضوری 150 میگیره. من مشاوره های دیگه که امتحانشون کردم اخرشم به دردم نخوردن 450 یا 300 یا 250 میگیرن

سلام، اگر دنبال روانشناس خوب در غرب تهران هستید من خانم شمن رضایی را معرفی میکنم، تجربه ایشان خیلی میتونه به خانواده ها در حل و فصل مشکلات خانوادگی کمک کنه

تلفن : 44727373-09127121055-44727374

ولي من مشاوره خوب گرفتم با همون 150 تومن جواب هم گرفتم. اين قيمتها مصوب هستند.

نميدونم چرا حس ميكنم داريد تبليغ ميكنيد.

نی نی عزیزم... روزای خوبی با هم داریم...... دلم قرصه به "فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین" سپردمش به خودت
ولي من مشاوره خوب گرفتم با همون 150 تومن جواب هم گرفتم. اين قيمتها مصوب هستند. نميدونم چرا حس ميكنم ...

منم که همینو گفتم. گفتم هزینه مشاوره حضوریشون 150 هستش دیگه. مشاوره خوبی هم میدن. معلومه که دارم تبلیغ میکنم عزیزم چون خودم رفتم نتیجه گرفتم دوست ندارم بقیه دوستان هم مثل من کلی سعی و خطا کنن و پولشونو دور بریزن تا یک دکتر خوب پیدا کنن

منم که همینو گفتم. گفتم هزینه مشاوره حضوریشون 150 هستش دیگه. مشاوره خوبی هم میدن. معلومه که دارم تبل ...

سلام خانم نسیمن اقای دکتر نعماوی زاده کی بهتون معرفی کرد چه جوری آشنا شدین؟من دنبال یه مشاور عالی  و باتجربه ام

سلام خانم نسیمن اقای دکتر نعماوی زاده کی بهتون معرفی کرد چه جوری آشنا شدین؟من دنبال یه مشاور عالی&nb ...

یکی از دوستام بهم معرفی کرد رفته بود پیشش مشکلش حل شده بود. به منم معرفی کرد. کارش حرف نداره

من خانم مریم ایرانی را برای مشاوره کودک و خانواده در غرب تهران(محدوده دهکده المپیک) پیشنهاد میکنم،با مراجعین خوب ارتباط میگیرند و پیگیر تمام مراحل درمان مراجعین هستند

4472737

من خانم مریم ایرانی را برای مشاوره کودک و خانواده در غرب تهران(محدوده دهکده المپیک) پیشنهاد میکنم،با ...

سلام، در این کلینیک خانم شمن رضایی برای مشاوره پیش از ازدواج و حل مشکلات زناشویی عالی هستند

44727373-44727374