2777
2789
عنوان

هزینه‌هاتون💸💸💸

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 42 پست

شوهر منم هیچی نمیداد پیش دوستام خجالت میکشیدم اونا از نامزداشون میگفتن تازه الان بعد از بیست سال بازم هیچی نمیده اما بابام بهم پول تو جیبی میده

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هم شاغل بودم

هم از پدر بزرگم چند تا مغازه مونده بود اجارش بین من و برادر و دخترعموم تقسیم میشد

دوران نامزدی که هیچ الانم 18 سال ازدواج کردم نمیگیرم

فقط سالی چند بار کادوی سنگین میده 

من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است. 

اگر نامزدت  پول  داد بگیر اگر نه نگو خودت ...یه کم از حقوقت رو واسه مخارج شخصیت نگه دار ..بابات هم داره جهاز درست میکنه درست نیست بازم ازش پول بخوای ...ایشالله که نامزدت بهت پیشنهادبده که کم و کسری نداری پولی نمیخوای و توام تو هوا بزنی  

من چون حقوق داشتم خیلی وقته پول نگرفتم واسه همین الان سختمه☹

نه بهش بگو گلم پدرته

چ اشکالی داره

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
شوهر منم هیچی نمیداد پیش دوستام خجالت میکشیدم اونا از نامزداشون میگفتن تازه الان بعد از بیست سال باز ...

نامزد منم هر چی بخوام میخره اما چون فک میکنه حقوقم همینطوری تو حسابم داره خاک میخوره فک میکنه پول لازم ندارم😂🤦🏻‍♀️

الان که ازدواج کردین خب چرا پول نمیگیرین؟

من لباس اینارو اکثرا نامزدم میخره ولی پول تو جیبی مامانم میده. البته اونم چن ماه یکبار به هرحال جهزیه میخرن مث قبل نمیتونن پول تو جیبی بدن. از نامزدمم دوس ندارم پول تو جیبی بگیرم ولی خودش هر از گاهی یه لطفی میکنه😄

باز خوبه شما شاغلین یه درامدی دارین. همشو خرج جهزیه نکنین یه کمم برا خودتون کنار بذارین .

اگر نامزدت  پول  داد بگیر اگر نه نگو خودت ...یه کم از حقوقت رو واسه مخارج شخصیت نگه دار .. ...

وای من خیلی تباهم پیشنهادم بده باز میگم نه لازم ندارم😎🤦🏻‍♀️😂

من موقع دوستی هم هزینه هامو شوهرم میداد😁 پول جهیزیه هم خودش داد، من راحت بودم😁

راز موفقیتت چی بود ؟؟خیلی خوشگلی؟؟طرف مایه داره؟؟؟بگو حداقل واسه دیگران آموزش بدیم  شل کن سفت کن داشتی .کلا توضیح لطفا

وای من خیلی تباهم پیشنهادم بده باز میگم نه لازم ندارم😎🤦🏻‍♀️😂

نه دیگهههه حلالت نمیکنم اینجور بگیا  والله مردا وقتی واسه کسی خرج می‌کنن یه فشار خاصی بهشون میاد که باعث میشه طرف همیشه تو ذهنشون بمونه و بفهمن مهم بوده که براش خرج کردن...خخ

راز موفقیتت چی بود ؟؟خیلی خوشگلی؟؟طرف مایه داره؟؟؟بگو حداقل واسه دیگران آموزش بدیم   شل کن سفت ...

راز موفقیتم بدبختیم بوده عزیزم تو اوج بی پولی بابام شوهرم اومد بام دوست شد دید اوضاعم خیلی بده خودش بهم پول میداد،، انشالله به موفقیت من نرسین شما، 

دنیا برای من میچرخه