2777
2789

اول بگم ببخشید طولانی یه جا مینویسم ک زمان نبره

خانوما من و شوهرم خیلی عاشق همیم و بهم وابسطه ایم جوری ک شوهرم سرکارم ک میره(کارش مغازست چسبیده ب خونمون) چندین بار درروز میومد بهم سرمیزد همیشه و همه جا باهم بودیم تا حالا نشده جدا از هم جایی بمونیم

الان یک ماهه بچه دار شدیم 

خیلی بینمون فاصله افتاده

بااینک جفتمون تلاش میکنیم و بهم محبت و عشقمونو بیشتر کردیم ولی شدیم عین دوتا همکار عین دوتا پرستاربچه 

اصلن باهم بودنمون خوب نیس

روزی 1وعده وقت میکنیم غذابخوریم 

چون من ک شب تاصب بیدار مینونم باید ظهر بخوابم 

من تا صب تنهایی دق میکنم ولی باید بگذرونم ک شوهرم بتونه بخوابه ک صب بره سرکار

کنار همیم ولی دارم از دلتنگی و دوریش دق میکنم 

شب تا صبم فقط میشه وریه کردن و غصه خوردن 

از یه طرف میخوام تلاشمو بکنم ک سروصدا نشه و اون بخوابه ک بتونه صب بیذار بشه

از یه طرفم ته دلم میخواد بیدار بشه و بیاد پیشم.ک تنها نباشم

دیگ هیچی حالمو خوب نمیکنه 

از هیچی تو زندگی لذت نمیبرم

تنها دلخوشیم دخترمه ک عاشقشم ولی واقعا فکرشم نمیکردم با اومدنش انقد بینمون فاصله بندازه

کسی مثل من بوده؟ 

راه حلی داره؟

دارم دیونه میشم بخدا این 1ماه اندازه1سال گذشته برام 

السلام علیک یا بنت رسول الله❤️خدایا مواظب دخترم باش❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام مامان مهربون عزیز دلم درکت میکنم منم خیلی دلم برای همسرم تنگ میشه و ۷ سال بچه دار شدن رو تاخیر انداختیم بخاطر همین فکر که بچه بینمون فاصله نندازه ولی بهت اطمینان میدم که همین جور که پیش میری شرایط بهتر میشه . ۱ ماه خیلی زوده مطمئن باشه اوضاع روز به روز بهتر میشه عزیزم 

وای چقدر سخت میگیری می دونم همسرت رو دوست داری ولی ایشونم باید شرایط شما رو درک کنه من فکر می کنم شما داری همه سختی ها رو یه تنه به دوش می کشی مثلا شبا دو ساعت دیرتر بخوابه چی میشه ببین

منم دقیقا عین تو بودم بعد دو سال که دخترم رو از شیر گرفتم تازه مثله سابق شد رابطمون شما اشتباه منو تکرار نکن از همسرت بخواه یکم کمک حالت باشه می دونم دوستش داری و نمی خوای اذیت شه ولی این وسط خودتو نابود می کنی

منم همینطوری بعد بچه خیلی فاصله میوفته لحظات سختیه بچت بزرگ شه مث  اول میشی

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉

بچه است دیگه... باید مواظب باشی... ولی گاهی وقتها بچه تو بده مامانت... تو خونه با لباس قشنگ سوپرایز کن...با هم یک ساعت در هفته تنها باشید حالت روحیتون بهبود پیداکنه

زندگی نیست به جز عشق به جز حرف محبت به کسی ورنه هر خار و خسی زندگی کرده بسی

بچه ها یه کم به خودتون فرصت بدین

بعد دو ماهدیه کم کارا رو روال میفته

بعد چهار بیشتر رو روال میفته و الی آخر

بعد دیگه ان شاءالله شمام میفهمین چه تایم های مشترکی میتونین داشته باشین

صبور باش دختر خوب

بله همه همینطورن . اولش بچه فاصله میندازه ولی بعدش این محبت نزدیکتر از قبل هم میتونه بشه

در صورتی ک توی بچه داری هم نظر باشین تا بخاطر بچه بحثتون نشه . اینقدر شادی براتون میاره و ..... که مطمئن باش انشاالله زندگیتون شیرین تر از قبل میشه . 

ولی 5 6 ماه اول معمولا سخت میگذره

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 

همه همینجورن ب مرور درست میشه خصوصا اگر بچه بد باشه ک شش هفت ماهی طول میکشه ..

قیافه من🔫😑😑وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته 🔫😑الویه خوردم، تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره😲 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . وقتی باد پرده رو تکون میده نوار سربی پرده واسه جنین ضرر نداره؟ ذراتش توی هوا معلق بشه😫😫😫بچه فامیل با لیزر اسباب بازیش نور انداخت روم واسه بچه ضرر نداشته باشه🤦‍♀️ مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                           

منم اولش همین حسو داشتم ولی دوباره مثل اولش میشه اگه خودت بخای بچه منم تا چهل روز شبا خواب نداشت و یک.ماهشم ماه رمضون بود و شوهرم روزه میگرفت و نمیخواستم اذیت بشه و اصلا او هم کلافه به نظر می رسید ما با هم همکار بودیم یعنی 24 ساعت شبانه روز کنار هم ....ولی الان پسرم یک سال و هفت ماهشه همچی برگشته به روال هر دومون با هم وقت میذاریم برای بچه و شبایی که بچه زودتر میخابه رو غنیمت میشماریم و تموم عقده هامون رو در می کنیم از صحبت طولانی تا شام پختن با هم و رابطه عالی ...اینا رو گفتم که بگم میگذره... سه چهار ماه وقت بده زندگیت برمیگرده به روال عزیزم 

دردم از یارست و درمان نیز هم