2777
2789
عنوان

سلام چرا انقدر ما بدبختیم

| مشاهده متن کامل بحث + 926 بازدید | 116 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😅😅😅تاپیکشو از کجا پیدا کردی

انقدر وقیح و کثافت و دهن دریده بود و اَشغال و گوه و فصول خودش تاپیک زد تگم کرد حالا خودش و شوهرش هیچی ندار به معنی واقعی هستنا د حدی که نمیرینن تا گشنه اشون نشه اونوقت اومده بود میگفت شوهرت خسیسه میوه از وانتی میخره😐😶 نشون به این نشون که سر یک کیلو لیمو شیرین یسری نزدیک بود از پشت تلفن با شوهرش خون و خونریزی راه بندازه این میگفت لیمو شیرین بخر اون میگفت نمیخرم😐فکر کن یه همچین ادمی اونوقت حرف بزنه راجع به ادم😏 دختر اولشو خودش سقط کرد به خاطر اینکه دختر بود و این پسر میخواست الان بعد ۳ سال بچه دار شده تو پروفایلش نوشته خداروشکر خدا تورو به من داد با نذر و نیاز🤣🤣🤣بچه دومش دختره بازم.

انقدر وقیح و کثافت و دهن دریده بود و اَشغال و گوه و فصول خودش تاپیک زد تگم کرد حالا خودش و شوهرش هیچ ...

😅😄😄😄😄😅😅😅😅😅😅

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
جاری منم تا سه ماهگیش کسی نمیدونست بعدشم به من میگه مال من به یه بار گرفت تخمدانام خیلی قوین خوب سری ...

منم باردارم تا ۴ ماهم نشه نمیگم به کسی میترسم یه کقت مشکلی پیش بیاد تا قبل از ۳ ماهگی خدای نکرده..

نمیدونم اما بهتره بد کسی رو نخوایم الان من تو فامیلمون قصد بارداری داشتم اما سه نفر زودتر ازمن باردارشدن با اینکه یکیشون مشکل داشت اما واقعا براشون از ته دلم خوشحال بودم الانم با اینکه جاریم یکم بدجنسه اما بچشو خیلی دوست دارم اونم منو خیلی دوست داره