2777
2789
عنوان

سلام چرا انقدر ما بدبختیم

| مشاهده متن کامل بحث + 926 بازدید | 116 پست

اول باردریش رو از من قایم کرد بعد باهام قهر کرد بشه ۶ ماهش بعد خودم فهمیدم به هیچکس هم نمیگفت الانم که نه به اون که مدام میگفت بیا خونه مون نه به این که جوابمو نمیده دیگه فکر میکنن چون بچه دار نشدیم میخواهیم چششون بزنیم 

خدایا شکرت خودت کمکم کن 
بحثم بچه نبود کلی گفتم

عزیزم بحثت هر چی که بود میخوام بهت بگم بچه داشتن قبل از اینکه شرایط دیگه اش رو داشته باشی وقتی میخوای مادر بشی باید قبل از اون قلب مهربونی داشته باشی...اونقدر قلبت پاک باید باشه که لایق اسم مادر بشی هیچوقت واسه کسی بد نخوای حسادت رو به قلبت راه ندی اونوقت میتونی یه مادر خوب باشی...مادر شدن مهم نیست مادر خوب بودن جوری که بتونی بچه اتو سرشار از مهر و محبت بکنی و یادش بدی مهربون و پاک باشه مهمه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شمام باردار میشی شک نکن  فقط برای روحیه خودت سعی کن مقایسه نکنی فقط امید بده بخودت و بگو حتماا ...

انشاالله من از وقتی اقدام کردم به هزارتا درد بی درمون دچار شدم 

خدایا شکرت خودت کمکم کن 
عزیزم بحثت هر چی که بود میخوام بهت بگم بچه داشتن قبل از اینکه شرایط دیگه اش رو داشته باشی وقتی میخوا ...

گلم من نمی تونم مادربشم

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
اول باردریش رو از من قایم کرد بعد باهام قهر کرد بشه ۶ ماهش بعد خودم فهمیدم به هیچکس هم نمیگفت الانم ...

چرا به ابن فکر نمیکنی که به خاطر اینکه دلت نشکنه و ناراحت نشی ازت پنهون کرده؟؟؟ نیمه پر لیوان رو ببین. الانم به خاطر کرونا شاید میترسه بدبخت که نگفته بیا.

اول باردریش رو از من قایم کرد بعد باهام قهر کرد بشه ۶ ماهش بعد خودم فهمیدم به هیچکس هم نمیگفت الانم ...

شاید بخاطر شرایط کرونا میترسه 

عیبی نداره 

برامنم پیش اومده خواهرشوهرم از من قایم میکرد بعدش تا ۷ ماه چون پسر بود میترسیدن چشم بخوره بهم نگفتن اخه من دختر دارم 

ولی منم حامله شدم و بعد ۵ ماه بهشون گفتم این جوری حال دادم بهشون 

چرا به ابن فکر نمیکنی که به خاطر اینکه دلت نشکنه و ناراحت نشی ازت پنهون کرده؟؟؟ نیمه پر لیوان رو ببی ...

اخه فقط این نیست همه چیش رو قایم میکنه کاش فقط این بود بهشم که میگم جبهه میگیره و میگه اخلاق نداری

خدایا شکرت خودت کمکم کن