اول باردریش رو از من قایم کرد بعد باهام قهر کرد بشه ۶ ماهش بعد خودم فهمیدم به هیچکس هم نمیگفت الانم که نه به اون که مدام میگفت بیا خونه مون نه به این که جوابمو نمیده دیگه فکر میکنن چون بچه دار نشدیم میخواهیم چششون بزنیم
عزیزم بحثت هر چی که بود میخوام بهت بگم بچه داشتن قبل از اینکه شرایط دیگه اش رو داشته باشی وقتی میخوای مادر بشی باید قبل از اون قلب مهربونی داشته باشی...اونقدر قلبت پاک باید باشه که لایق اسم مادر بشی هیچوقت واسه کسی بد نخوای حسادت رو به قلبت راه ندی اونوقت میتونی یه مادر خوب باشی...مادر شدن مهم نیست مادر خوب بودن جوری که بتونی بچه اتو سرشار از مهر و محبت بکنی و یادش بدی مهربون و پاک باشه مهمه...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اول باردریش رو از من قایم کرد بعد باهام قهر کرد بشه ۶ ماهش بعد خودم فهمیدم به هیچکس هم نمیگفت الانم ...
چرا به ابن فکر نمیکنی که به خاطر اینکه دلت نشکنه و ناراحت نشی ازت پنهون کرده؟؟؟ نیمه پر لیوان رو ببین. الانم به خاطر کرونا شاید میترسه بدبخت که نگفته بیا.