اره من گمش کردم دیگه اون آدم اول نیست آخ چقدرر فرق کرده از اونی ک با کلی اشتیاق میومد فقط صدامو بشنوه پشت تلفن تبدیل شد به کسی که حتی حاضر نیست چن دقیقه از شب نشینی های خونوادگیشو بخاطر من بذاره کنار تا بتونیم زودتر بخوابیم 😢😢یجوری رفتار میکنه حس میکنم من دیوونم گفت انرژی منفی میدی بهم😢😢😢انقدر دوستش دارم همش دلم نگرانشه همش تو فکرشم چن وقته دوریمو شبی نشده از دلتنگی گریه نکنم اما اون منو حتی بابت اینکه نگرانشم سرزنش کرد هیچ حرفی برای گفتن ب من نداره😢آخ دلم بدجوری شکسته وقتی میبینم حتی نمیتونم یه لحظه غمشو ببینم نمیتونم یه ثانیه سرد باشم باهاش یعنی اصلا دلم نمیاد😢اما خدا میدونه این چند وقت چن بار دلم از بی مهری هاش خورد شده کاش میتونستم سنگدل باشم کاش میتونستم یه بار سرد شم باهاش
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..
کاربرهای آقا و کاربرای زبون کاکتوسی و یبس ریپلای نکنن ای شرقی غمگین تو مثل کوه نوری نذار خورشیدمون بمیره تو مثل روز پاکی مثل دریا مغروری نذار خاموشی جون بگیره ♡
نگرانش چه چیزی می باشید برایشان؟برای همسرتان مادری همیشه دردسترس نباشید،چون پسربچه ای فراری ازخانه می شوند،همسری طنازوعشوه گرودرعین حال دست نایافتنی امامهربان باشیدتابرای فتح قلبتان هرروزازراه وروش جدیداستفاده کنند.