2777
2789

نترس

چند سالته؟

چرخ اقبال من..بادا هم اکنون ذهن و تنم.اقتدار من هستم امروزکامروامیشوم از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم برا اینکه لج شوهرمو در بیارم دیشب ک شام نخوردم هیچ تازه بدن سحری ام روزم

برای اینکه لجشو در بیاری ب خودت اسیب میزنی؟

میرفتی یواشکی ی دل سیر غذا میخوردی حداقل

چرخ اقبال من..بادا هم اکنون ذهن و تنم.اقتدار من هستم امروزکامروامیشوم از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

منم برا اینکه لج شوهرمو در بیارم دیشب ک شام نخوردم هیچ تازه بدن سحری ام روزم

لج شوهرتو دربیاری؟

تو داری عصبانیتتو سر خودت خالی میکنی

شوهرت که براش مهم نیست تو گشنه ای یا نه

برو تا افطار بخواب 😅

ای کاش آن کوچه را دوباره ببینم آنجا که ناگهان یک روز نام کوچکم از دستم افتاد و لا به لای خاطره ها گم شد آنجا که یک کودک غریبه با چشم های کودکی من نشسته است. از دور ، " لبخند" او چقدر شبیه من است ... (♡ ۳۰ آذر ۱۴۰۵ میام اینجا و میگم بالاخره شد😍🥰🦋🍃♡)

بیست

عاو ۲۰ کمه فکر کردم سنت زیادتره

اگه توانش رو نداری بخور ی چیزی