2777
2789
عنوان

یه خانومه به همسرم پیام میده چند روزه😐 بیاید راهنمایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1537 بازدید | 57 پست

به نظرم همینجاشم کارت اشتباه بوده

اگه به شوهرت اعتماد داری ازش خیلی ریلکس سوال میکردی که عزیزم این کیه بهت پیام داده آشناست اگه میگفت نه خبر ندارم و اینا اون موقع خیلی زیرکانه بهش میگفتی مردم بیکارن ها بذار حذفش کنم و.. 

در کل خیلی موزیانه کاری میکردی که شده تم حساس نشه الان پس فردا ببینه پاک شده یا هر چی میفهمه بهش بدبین شدی و... 

دخترا یه چی بگم هیچ وقت به زور چیزی رو از خدا نخواید💟
من هروقت كسي اينجوري به شوهرم پيام ميده زنگ ميزنم طرفو زير فحش ميكنم ميگم دفعه ي اخرت باشه به شوهرم ...

میترسم به روش بیارم بدتر باشه

آخه خودشم جواب نداده ینی ریگی به کفشش نیس

❌ فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم نیازی نیست اقدام دیگه ای کنی ، چون اگه پنهانی یا خبری بود همسرت پاک میکرد و یا به راحتی گوشی در اختیار تو قرار نمیگرفت ، پس الکی به حرف دوستان نرو سراغ شوهرت و تحریکش نکن تا به سمت فرد کشیده بشه 

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 
من شماره ش روذخیره کردم زنگ زدم گفتم به چه حقی داری به شوهرم پیام میدی اونم هرچی ازدهنش دراومدگفت خی ...

وقت و بی وقت شب و نصف شب زنگ‌میزدی تا شوهرش بفهنه چه زن هرزه ای داره

میشه لطفا واسه مشکلات و حاجاتم یه صلوات بفرستی شاید اون لحظه به خاطر دل مهربون تو خدا نظری بهم کنه❤گویند سنگ،لعل شود در مقام صبر/اری شود لیک به خون جگر شود...‌ 💜🦋/ الهم عجل ولیک الفرج🌻🌎/ #جانفدا...💛
اینطور که از اسمش پیداس شوهرم از شرکت شون خرید میکنه چون زده خانوم فلانی شرکت فلان .... ضایه نیس ز ...

اها اگه اينطوريه كه زنگ نزن ولي به شوهرت بگو اتفاقي ديدم پيامشو خوشم نمياد اينقد برات چيزي ميفرسته

كه تجربه ي من ميگه شوهرت جواب ميده خب من كه جواب نميدم چيكار كنم اون چيزي ميفرسته نميتونم كه با مردم دعوا كنم 

ermi سابقم ٩٩/٧/١٥ بدليل شركت در مبحث سياسي تعليق شدم 😅 خدايا شكرت بابت نعمت مادر شدنم خودت مراقب تو دليم باش كه به سلامت بياد بغلم🥰
به نظرم همینجاشم کارت اشتباه بوده اگه به شوهرت اعتماد داری ازش خیلی ریلکس سوال میکردی که عزیزم این ...

چندین روزه پیام میده، اسمش هم سیو شده هست ینی میشناسه دیگه

میدونم مشکلی با بلاک کردن نداره خودشم . گفتم اگه متوجه نشه اصلا که هیچی ینی پیگیر نیس. اگه متوجه بشه که پیام هاش نیس شماره دختره هم پاک شده و به روم بیاره اون موقع حالش رو میگیرم به هول قوه الهی

من شوهرم اس ام اس بانک میاد بهش میگم این کیه که بهت پیام داده براچی بهت پیام داده میگه صدبار به گفتم نی نی سایت نرو گوشیتو بده بمن اصلا منم به خودم میام و میگم اوا فکر کردم مزاحمه در این حد

بعد تو یه دختر پیام داده تازه میگی بگم یا نگم 

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
اینطور که از اسمش پیداس شوهرم از شرکت شون خرید میکنه چون زده خانوم فلانی شرکت فلان .... ضایه نیس ز ...

عزیزم خیلی ازشرکتها این کارومیکنن یه خانمی همازشرکت فلان برا همسر من هر روز  ازهمین مدل متنها که میگی میزنه..

بحث کاریه وربطی به عشق و عاشقی نداره....

از کجا میدونی شاید جواب داده.. اس های خودشو پاک کرده 

خب چه کاریه کلا چت رو پاک میکرد دیگه

کلا فاز شوهرم اینه ۸۰ درصد پیام ها رو جواب نمیده. حالش رو نداره 🤦‍♀️ 

وقت و بی وقت شب و نصف شب زنگ‌میزدی تا شوهرش بفهنه چه زن هرزه ای داره

وای  منوبلاک کرده بود نمیشدزنگ بزنم بعدمشتری فروشگاهمون بودتهدیدمیکردمیرم اونجاآبروتو رومیبرم خیلی بیحیابود اشتباه کردم ازپیاماش عکس نگرفتم ولی آخرین بارپیام دادم خداآرامشت روبگیره که آرامش من وبچه هام روگرفتی