2777
2789
عنوان

یه خانومه به همسرم پیام میده چند روزه😐 بیاید راهنمایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1537 بازدید | 57 پست
میترسم به روش بیارم بدتر باشه آخه خودشم جواب نداده ینی ریگی به کفشش نیس

اره ميگم كه چي جوابتو ميده پس چيزي نگو سنگين تري

ermi سابقم ٩٩/٧/١٥ بدليل شركت در مبحث سياسي تعليق شدم 😅 خدايا شكرت بابت نعمت مادر شدنم خودت مراقب تو دليم باش كه به سلامت بياد بغلم🥰
عزیزم خیلی ازشرکتها این کارومیکنن یه خانمی همازشرکت فلان برا همسر من هر روز  ازهمین مدل متنها ک ...

دقیقا وسط بحث کاری میبینی دختره ۶ صبح پیام داده روزت بخیر و دکلمه و گل و  بلبل و ....😐😐😐

❌ فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگ اعتماد داری ک بیخیال اگ نداری بازم شما نباید سروصدا کنی تورو خدا کمی صبور وسیاستمدار باشید

من کساییو تو زندگیم داشتم که یه ثانیه فکر نبودنشون اشکمو در میاورد همون آدما الان واسم فرقی با یه غریبه ندارن فقط میدونم که یه زمانی میشناختمشون؛؛؛واقعی دوسشون داشتم و کلی خاطره باهاشون داشتم ولی دیگه واسم هیچ اهمیتی نداره که کجان و پیش کین و چیکار میکنن و باید اعتراف کنم که دیگه دوسشون ندارم و نیازی هم به بودنشون ندارم؛؛؛؛میخوام بگم زمان بدین؛؛همیشه زمان همه چیزو حل میکنه به مرور؛؛حتی چیزایی که فک میکنین هیچوقت حل نمیشه....

امضام چقد قشنگه ایشالا مبارکم باد

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی ان شاءالله ثوابش هزار برابر به خودت برگرده (لا اِلهَ اِلّا انتَ سُبْحانَکَ اِنّی کُنْتُ مِنَ الظّالِمین ) .سلام بر حضرت معصومه (س)   السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ فَاطِمَةَ وَ خَدِیجَةَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْنِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا عَمَّةَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ
چندین روزه پیام میده، اسمش هم سیو شده هست ینی میشناسه دیگه میدونم مشکلی با بلاک کردن نداره خودشم . ...

خوب وقتی اسمش سئو شده که چه بهتر ازش بپرس

بدبختی ما زوج های ایرانی اینه که دور از جون شما می‌میریم دوکلام حرف بزنیم قشنگ حرف بزن باهاش موضدغ رو روشن کن

در ضمن پیام ناجوری ام که نداده خیلی راحت میتونی ازش بپرسی دیگه کا فلانی کیه و.. که انقدر راحت با اسم سیوش کرده 

دخترا یه چی بگم هیچ وقت به زور چیزی رو از خدا نخواید💟
من شوهرم اس ام اس بانک میاد بهش میگم این کیه که بهت پیام داده براچی بهت پیام داده میگه صدبار به گفتم ...

خب به شوهرم بگم چی میشه بعدش؟ میگه شماره رو پاک کردی که خلاص... میدونم مشکل از خودش نیس

میخوام ریشه ای حل شه. 

خوب وقتی اسمش سئو شده که چه بهتر ازش بپرس بدبختی ما زوج های ایرانی اینه که دور از جون شما می‌میر ...

مشخصه برای بحث کاری شماره رو سیو کرده. از این نظر مطمئنم ازش. 

راست میگید باید بهش بگم. بنظرت به دختره بگم که واسه همه مشتری های شرکت صبح بخیر و ظهر بخیر و شعر میفرسته یا نه؟

شوهرت چه جور آدمیه؟به نظر خودت اگه ازش سوال کنی صادقانه جواب میده یا نه.اگه نه که خودت مستقیم برو شکایت کن.شنیدم که حکمش کم نیست واسه اون خانوم.اگه هم فک میکنی صلاحه(با توجه به خصویات شوهرت) باهاش حرف بزن.اما نه با حالت دعوا و طلبکارانه.خیلی عادی و ریلکس بگو راستی این خانوم کیه و اینا حالا هر جوری که خودت میدونی مطرحش کن

دقیقا وسط بحث کاری میبینی دختره ۶ صبح پیام داده روزت بخیر و دکلمه و گل و  بلبل و ....😐😐😐

براشوهر منم میدن دقیقا .... تبلیغ شرکتشون و مثلا کلاس اون شرکته.... خانمه ۹ سال از شوهرم بزرگتره 

منم کنجکاو بودم بودم این کیه ...بعد یه مدت دبدم کاریه بی خیال شدم‌

اها اگه اينطوريه كه زنگ نزن ولي به شوهرت بگو اتفاقي ديدم پيامشو خوشم نمياد اينقد برات چيزي ميفرسته ...

دقیقااااا این مکالمه رو پیش بینی کرده بودم تو ذهنم

منطقی هم میگه خب😅 اما اینکه یکی یکسره به بهانه صبح بخیر و ظهر بخیر پیام بده کم کم کنجکاو میشی خودت 

با این مسئله مشکل دارم بیشتر

شوهرت چه جور آدمیه؟به نظر خودت اگه ازش سوال کنی صادقانه جواب میده یا نه.اگه نه که خودت مستقیم برو شک ...

بچه ی خوبیه تا حالا چیزی ندیدم ازش. همین که پیام های دختره رو پاک نکرده ینی مطمئنه از خودش. 

الان میخواد بگه دختره خودش پیام میده من که کاری ش ندارم...

با این چیکار کنم🤦‍♀️

بعدش چی شد؟؟شماچکارکردید؟؟اگه دوست داری تعریف کن

هیچی عزیزم یه دعوای حسابی کلی جیغ و داد و شوهرمو وادار کردم همونجا زنگ زد به دختره که دست از سر زندگیمون بردار من زنو بچه دارم که اون دختره اشغال ترشیده اینقدر دریده بود شروع کرد فحشای ناموسی به شوهرم😐 انگار به اجبار باید شوهرم باهاش میموند اینقدر زورش اومده بود که نگو یه فحش هایی میداد به شوهرم نکبت هرزه خدا لعنتشون کنه

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ 💁ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ / دانی ک از ادمی چ ماند پس مرگ   عشق است و محبت است و باقی همه هیییچ......😍😍