2821
2789
عنوان

آزمایش شوهر😔

342 بازدید | 9 پست

سلام دوستان

همسرم آزمایش اسپرم داده ک در اون مقدار wbcدر ازمایش اول بین ۱_۲ بوده که نمیدانم پزشک سهوا یا عمدا داروی انتی بیوتیک تجویز نکرده بود و فقط برای افزایش تعداد دارو داده بود الان دوباره ازمایش داده و مقدار wbc به ۲_۳ رسیده و مورفولوژی و تحرک هم کاهش پیدا کرده با این تفاسیر امکان داره که عفونت روی مورفولوژی و تحرک تاثیر منفی گذاشته باشد ؟ و آیا نیاز هست که برای این مقدار عفونت آنتی بیوتیک مصرف کنه اگر نیاز هست چه آنتی بیوتیکی موثر است؟

کسی بوده شوهرش بخاطر عفونت اسپرم دارو مصرف کرده باشه 

تو رو خدا راهنمایی کنید خیلی ناراحتم

💚 لطفاً برای سلامتی پسرم صلوات بفرستید💚

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمیدونم والا😔فقط اومدم ک روت رو زمین نندازم.براتون صلوات میفرستم

gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖      
عسل گردومغزیجات خیلی براش خوبن.لباس زیرتنگ دوش حمام داغ برای اسپرم خیلی مضره.

همه اینا داره میخوره لباس زیر  و حموم بهش گفتم رعایت کنه

💚 لطفاً برای سلامتی پسرم صلوات بفرستید💚
بازم ممنون عزیزم🌹

فداتشم😊

gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖