2777
2789

دو سال و نیمشه. 

جیش نمیکنه تو شلوارش میگه ولی پی پیشو هر کاری میکنیم نمیاد دسشویی. با زور با تهدید با مهربونی با بی محلی با جایزه با قهر با هیچی نمیاد دسشویی. الان سه هفته س که پروسه ی ازپوشک گرفتنو شروع کردیم خداروشکر برا جیشش خیلی خوب همکاری کرد. (چون حدود ده ماه قبلش من تو خونه شورت آموزشی پاش میکردم برای صرفه جویی تو پوشک و فقط برای خواب و بیرون رفتن پوشک‌ میپوشوندم). ولی دسشویی بزرگشو نمیاد تو دسشویی دو بار تو دسشویی انحام داده میدونه چجوریه. نمیدونم میترسه یا نه چون حالت وحشت و استرس نداره فقط نمیاد تو توالت.

چیکار کنم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاملا طبیعی هست .فقط باید زمان بدی 

تا سه سالگی درست میشه البته من جفت بچه هامو سه سالگی گرفتم خیلی راحت ...

مال منم میگفت ولی تو دستشویی نمیکرد میگفت تو پوشک بکنم ...الش فکر میکنن اونجا بریزه کثیف شه کار بدیه چون پوشک رو نمیبینن این حس رو ندارن 

پسر منم دو سال و نیمه است..چهار روز بازش گذاشتم اما هیچ پیشرفتی نداشت..منم دوباره پوشک کردم..برای شم ...

تا سه سال وقت داره منم یه بار دو سالگی بازش گذاشتم ولی اصلا متوجه نبود. جیش چیه پی پی چیه. بهش میگم جیش کن دقیقا باید چیکار کنه؟

منم تو خونه شورت آموزشی پاش میکردم تا دو ماهه پیش شروع کردم بردمش دسشویی دیدم میگم جیش کن جیش میکنه. منم سه هفته س کلا بازش گذاشتم و شورت آموزشی هم پاش نکردم. همکاریش تو جیش خوب بود شکر خدا. ولی امان از دسشویی بزرگ.کلافم کرده.

منم اگه میخواستم یهو پوشکو باز کنم ببرمش دسشویی بیشتر طول میکشید قطعا

کاملا طبیعی هست .فقط باید زمان بدی  تا سه سالگی درست میشه البته من جفت بچه هامو سه سالگی گرفتم ...

منم میخواستم سه سالگی بگیرم ولی باردارم انشالله فروردین دومی دنیا میاد. فرشامم میخوام بدم بشورن. 

از طرفی پوشکم خیلی گرون شده دیگه گرفتمش. 

یعتی تا ۶ماه دیگه تو شورتش پی پی میکنه؟😣

منم میخواستم سه سالگی بگیرم ولی باردارم انشالله فروردین دومی دنیا میاد. فرشامم میخوام بدم بشورن.&nbs ...

به نظرم لباس کهنه هامون رو ببریم بگذاریم تو شورتشون حداقل مجبور نشیم هر بار با افتضاح شورت بشوریم.چطوره؟

اصلا وقتی پی پیش میگیره از جاش تکون نمیخوره که ببرمش تو دسشویی

همین کاری که گفتم بکن...برا جیش که میره مگه نه؟ هر موقع رفت خودت بیا بیرون بگو تموم شدی صدام کن...همین فردا میای میگی خدا خیرت بده پی پی کرد😊

به نظرم لباس کهنه هامون رو ببریم بگذاریم تو شورتشون حداقل مجبور نشیم هر بار با افتضاح شورت بشوریم.چط ...

آخرش باید شست. عی اون پارچه ها رو کجا بندازیم😣😣😣.

امان از پی پی

همین کاری که گفتم بکن...برا جیش که میره مگه نه؟ هر موقع رفت خودت بیا بیرون بگو تموم شدی صدام کن...هم ...

یعنی برا جیش که میره دسشویی برم بگم هر وقت کردی صدام کن؟ درست میشه؟ خدا از دهنت بشنوه. 

بعضی وقتا صدام میزنه میگه جیشمو نگاه کن میاد بیرون😂😐

منم میخواستم سه سالگی بگیرم ولی باردارم انشالله فروردین دومی دنیا میاد. فرشامم میخوام بدم بشورن.&nbs ...

دکتر به ن گفت بیست دقیقه بعد از غذا ببر دستشویی بشینه پی پی میاد یاد میگیره .یا خودت ساعت شکم کار کردنش دستت میاد چه موقع از روز میکنه یا نسبت به چیزی که خورده ببرش ان شا الله یاد میگیره فقط کافیه یک بار بکنه دیگه یاد میگیره برای دفعه اول تلاش کنی درست میشه.پیشاپیش مبارک باشه .ان شا الله قدمش خیر باشه و پر روزی .