2777
2789

اینکه یه خانم شاغل باشه خیلی خوبه ولی این دلیل نمیشه ک به کسی ک خانه دار هست بگین مصرف گرا و بیکار و بی ارزش و پوچ و شان اجتماعی پایین و هزارن صفت دیگه ایی ک تو اون تاپیک خوندیم خانمی گ تو خونه هست کار نمیکنه؟؟خانه داری نمیکنه؟؟احیانا شماها مادرای مادر بزرگتون خانه دارنبودن؟؟این صفت ها رو به اون ها هم میدید؟؟صرفا بخاطر اینکه خودتون به کاریو حالا بر حسباجبار یا علاقه انجام میدید دلیل نمیشه دیگران رو ک دوست ندارن اونکارو انجام بدن توهین‌کنید اینطوری شخصیت خودتون میره زیر سوال 

کلا همه‌ ی سیاه سفیدا خوبن؛مثل پنگوئنا،پاندا ها،برف لای موهات،چشمات......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شخصا خودم روحیه ی بیرون کار کردن رو ندارم نه وقتشو دارم نه روحیه اشو نه علاقشو این دلیل میشه ک به من نوعی توهین کنه با به من بگه مصرف گرا و بیخود؟؟دوستانی ک شاغل هستید و دارای سواد اجتماعی شان و منزلت یک زن به خانه دار بودن و شاغل بودنشون نیست چه بسا شاغلهایی ک شخصیت پایینی دارن بالعکس 

هر دو توهین کردن خانه دار ها هم گفتن حمال این درسته؟

نه درست نیس ولی تا قبل حمله کردن شاغلها این حرف زده نشد این حرف بعد از توهین های خانم‌های شاغل زده شد