2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله من پیش ایشون جراحی کردم خیلی راضیم خداروشکر الانم خواهرم تو نوبت عمل هستش

شما کی عمل کردید؟میشه عکس بینیتونو بزارید؟من خیلی دنبال دکتر بودم از ۲۰تا رسیدم ده تا از ده تا رسیدم ۵تا اخرشم به این دکتر..خواهرتون کی عمل داره؟

شما کی عمل کردید؟میشه عکس بینیتونو بزارید؟من خیلی دنبال دکتر بودم از ۲۰تا رسیدم ده تا از ده تا رسیدم ...

شرمنده عکس نمیتونم بذارم

اونوقتا سبکشون نیمه فانتزی بود

شنیدم الان رو به به طبیعی عمل میکنه

من حدودا ۴  ۵ سالی میشه عمل کردم

ایشون تخصصشون بینی استخوانیه

خواهرم وقت عملشون ماه پیش بود به خاطر کم خونیش که بسیار زیاد بود کنسل کرد دکتر.

یه مدت بگذره دارو بخورن و دوباره وقت عمل بدن

خدایا شکر به خاطر فرشته های کوچولوم هانا جون و آریا جون
هنوزم فانتزیه و طبیعی دوستم عمل کرده خیلی خوب شده

خیلیاااا توسط من با ایشون آشنا شدن و عمل کردن باهاشون

از جمله دوست خودم

و یه بلاگر تو اینستاگرام 

آیدیش و پیدا کنم میذارم برات

شرمنده عکس نمیتونم بذارم اونوقتا سبکشون نیمه فانتزی بود شنیدم الان رو به به طبیعی عمل میکنه من حد ...

چند نفر گفتن بعد چندسال بینی کج میشه درسته؟دوست منو فانتزی عمل کرده خیلی خوشگل شده ..درد داشت برا شما؟والان حدودا قیمتاش چجوریه؟عکس دوستمو میزارم برات ببین

چند نفر گفتن بعد چندسال بینی کج میشه درسته؟دوست منو فانتزی عمل کرده خیلی خوشگل شده ..درد داشت برا شم ...

وااا چرا باید کج بشه🙄

))یکی و میشناسم بنده خدا پیش یه دکتری عمل کرده و بینیش کج شده و دوبارم ترمیم کرده طفلک اما تا جایی که من میدونم این ربط به یچیزایی تو بدن داره که تو آزمایشات قبل مشخصه که نباید بعضی افراد عمل کنن.بازم دقیق نمیدونم.))

درد اصلا وابدا نداشتم فقط کلافکی چندروز اول

2825
2823
2791
2779
2792