2777
2789
عنوان

قطره آهن لعنتی

1543 بازدید | 38 پست
بچه ها شما چطوری اهن میدین به نی نی؟
من فروسانول و ویتان و آیروویت رو امتحان کردم .با آب آبمیوه و همه چی ولی نمی خوره و اونقدر گریه میکنه تا نفسش بند میاد. چیکار کنم؟
با ویتامین آ د هم همینطور بود تا اونقدر گشتم یه دونه بدون طعم بهش میدم. تو رو خدا منو از این عذاب هر روزه راحت کنین بگین چیکار کنم؟
به ما که نیومدی حداقل به خودت بیا!
عزیز من ایران نیستم ولی راهکار انجا برای دارو داده به بجه با سرنک هستش طعم دارو رو نمی فهمه و جالبه برای بجه
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلن با مزش مشکل داره
من با قطه چکون میدم. سعی میکنم بریزم آخر زبونش ولی نمیزاره که. بعد هم اونقدر تف میکنه و تا 1 ساعت دهنشو بسته نگه میداره همشو میده بیرون
وای آیگین جون گفتی
عین پسر من ... خون به دلم می کنه ... تازه وقتی آهنو بهش میدم کل دهنشو و لباسشو سیاه می کنه چون میده بیرون
مـــــــن ... عاشق نیستم ... فقط گاهی حرف تو که می شود ... دلم مثل اینکه تب کند ... گرم و سرد می شود ... آب می شود ... تنگ می شود ... اینکه عشق نیست ... هست ؟؟
منم همه راهها رو امتحان کردم
من بیشتر نگران دندوناشم
مـــــــن ... عاشق نیستم ... فقط گاهی حرف تو که می شود ... دلم مثل اینکه تب کند ... گرم و سرد می شود ... آب می شود ... تنگ می شود ... اینکه عشق نیست ... هست ؟؟
من بیشتر نگران دندوناشم
من بیشتر نگران دندوناشم
از اون روزی که با آب میوه دادم دیگه هیچ میوه ای نمی خوره ... هیچی ... نه خود میوه رو نه آبشو
مینا جون همه میگن بهتر و خوش مزه تر از آیروویت نیس. نمیدونم شاید از این بهتر هم باشه. دنبال اون میگردم. من دیگه اعصابم تعطیل شده از دست این پسر. امروز که نزدیک بود خفه بشه اونقدر که قرقره اش کرد بیرون و گریه کرد