ببینید من بک دختر ۱۷ سالم هیچی از خود ا ر ض ا ی نمیدونم . من دو بار یا یه پار غیر عمدی فیلم مستهجن دیدم حالت آگهی بود و حالیم نمیشد چیه و اونجام داغ میشد و خیس . آیا خود ا ر ض ا ی بوده . چون مامانم یکی دو بار خواسته ببرتم دکتر به خاطر اینکه ببینه پریودم و اینا درسته یا کلا معاینه کنه آیا دکتر میتونه بفهمه همچین اتفاقی واسم افتاده قطعا فکر میکنم چیز بدی بوده و وایه دختر عیبه نمیخوام کسی بفهمه لطفااا جواب بدید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
😔 بلاخره درست نیست و خواستم تاپیکم حذف نشه و بفهمم مشکلم چیه .
عزیز دلم اصن نترس من الان تو خونمون ماهواره داریم داداشم کلاس سومه خواهرمم پنج سالشه هردوتاشون هر چی مامانم میبینه رو میبینن اینبخاطر اینه که تو اصن عادت نداشتی دوباره هم میخوای ببینی ببین اصلا مشکلی نیستش که مشکل از اونجایی شروع میشه که 17 سالته ولی این چیزا رو نمیدونی نمیدونی این طبیعیه و خود ارضایی نمیدونی چیه و از گفتن کلمه س.ک.س و خود ارضایی و رابطه بلند و بدون هراس میترسیم و این چیزا برامون چیز عادی نیست
مجرد/فمینیست/مستقل از خانواده/تیکر=تاریخ رسیدن به اهداف جدید شخصیت من را با برخوردم اشتباه نگیر شخصیت من چیزیه که من هستم و برخورد من بستگی داره ب اینکه تو کی هستی
چیز هایی رو که باید میدونم یا حداقل خودمو میزنم به اون راه . هر وقت خواستم شوهر کنم میرم راجب زندگی مشترک میخونم هر وقت خواستم بچه دارشم میرم راجبش میخونم هر وقت زایما اونم میرم میخونم . هر چیزی به وقتش☺
دقیقا منم همینو میگم :/ ۱۷ سالشه نمیدونه تحریک شدن چیه؟ خب بعدن چجوری شوهر میکنه ، یا تو جامعه ممکن ...
بابا بیخیال این از مملکتمونه که فکر میکنن این چیزا رو جوونا بدونن چیییییی میشه
مجرد/فمینیست/مستقل از خانواده/تیکر=تاریخ رسیدن به اهداف جدید شخصیت من را با برخوردم اشتباه نگیر شخصیت من چیزیه که من هستم و برخورد من بستگی داره ب اینکه تو کی هستی
بابا بیخیال این از مملکتمونه که فکر میکنن این چیزا رو جوونا بدونن چیییییی میشه
ناگفته نماند خیلی چیزا میدونم اما سعی میکنم فراموش بشن البته خداییش اینو نمیدونستم و چون بکنفر تاپیو زده بود از خود ارضایی و تحریک پردم پاره شده ترسیدم