2777
2789

سلام خانوما

من اولین ماه اقدام هستم

پری شش روز عقب افتاد،تو روز ششم تحرک داشتم که پری اومد...‌البته متفاوت با دفعات قبلی

چندتا لخته قهوه ای و یکم خون صورتی....هنوز زیر دلم سفته...روز یک پری آز دادم منفی بود...

مورد مشابهی هست که باردار باشه؟؟؟

خیر نیست

یک عمر برای آن چیزی که میخواستی دست و پا میزنی...     تا اینکه آخر یه روزی بهش میرسی...       بعد،به خودت مینگری و می بینی یک عمر را زندگی نکرده ای...  حال جای زخم و شکستگی هایت را چطور می خواهی ترمیم کنی... 💔یک عمر دیگر را از کجا می خوای برای ترمیم زخمات پیدا کنی...   خیلیا زخمی از این دنیا رفتن شاید اینو ندونی💔
خیر نیست

ایشون ک باردار نیس چون تست داده ولی خواهرم سر دوتا پسراش مرررتب پریود میشد بخاطر همین یکیشونو ۶ماهه فهمید یکی ۴ 

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ببخشید کسی هست یک سوال داشتم می تونم بپرسم 

من چند روز دیگه یه جراحی دارم که حدودا 20 دقیقه بیشتر طول نمی کشه پزشکم بهم گفته برای اینکه دردی رو احساس نکنم باید با گاز بیهوشت کنم خیلی استرس دارم خواهشا کسی می دونه بیهوشی با گاز به چه صورته؟؟؟؟

سلام ببخشید کسی هست یک سوال داشتم می تونم بپرسم 

من چند روز دیگه یه جراحی دارم که حدودا 20 دقیقه بیشتر طول نمی کشه پزشکم بهم گفته برای اینکه دردی رو احساس نکنم باید با گاز بیهوشت کنم خیلی استرس دارم خواهشا کسی می دونه بیهوشی با گاز به چه صورته؟؟؟؟

ایشون ک باردار نیس چون تست داده ولی خواهرم سر دوتا پسراش مرررتب پریود میشد بخاطر همین یکیشونو ۶ماهه ...

تو تاپیک های دیگه دیدم که کسانی بودن با وجود تست منفی و پری شدن بعد دوماه فهمیدن باردار بودن

سلام ببخشید کسی هست یک سوال داشتم می تونم بپرسم  من چند روز دیگه یه جراحی دارم که حدودا 20 دقی ...

اگ اشتباه نکنم یه چیزی مثل ماسک اکسیژن میزاره رو دهنت،نفس میکشی چندتا سوال میپرسه بعد حین گفتن تو دیگه خوابت میبره و بیهوش میشی،حالا بازم بپرس

سلام ببخشید کسی هست یک سوال داشتم می تونم بپرسم  من چند روز دیگه یه جراحی دارم که حدودا 20 دقی ...

شنیدم که قبلا گاز خنده اور بوده بعد برای دندون پزشکی استفاده میشده

بعدم فهمیدن که برای بیهوشی و جراحی بدون درد خوبه...

مگه بارداری که میترسی؟

تو تاپیک های دیگه دیدم که کسانی بودن با وجود تست منفی و پری شدن بعد دوماه فهمیدن باردار بودن

عزیزم امکانش هست ولی دکتر بمن گفت جواب مثبت کاذب بیشتر هست تا جواب منفی کاذب،البته چون پرسیدی گفتم وگرنه نمیخام ناامیدت کنم حلال کن،انشالا خبرای خوب بیاری برامون😊😊

عزیزم امکانش هست ولی دکتر بمن گفت جواب مثبت کاذب بیشتر هست تا جواب منفی کاذب،البته چون پرسیدی گفتم و ...

اره خودمم همینو شنیدم

نه عزیزم ممنونم که جواب دادی

تاپیک میزنیم که جواب سوالامونو بگیریم دیگه😘😘😘😘

متشکرم 

شما بارداری؟

شما ازمایش دادی بحثش جداس ..انشالله ک باردار باشی

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤