یک عمر برای آن چیزی که میخواستی دست و پا میزنی... تا اینکه آخر یه روزی بهش میرسی... بعد،به خودت مینگری و می بینی یک عمر را زندگی نکرده ای... حال جای زخم و شکستگی هایت را چطور می خواهی ترمیم کنی... 💔یک عمر دیگر را از کجا می خوای برای ترمیم زخمات پیدا کنی... خیلیا زخمی از این دنیا رفتن شاید اینو ندونی💔
ایشون ک باردار نیس چون تست داده ولی خواهرم سر دوتا پسراش مرررتب پریود میشد بخاطر همین یکیشونو ۶ماهه فهمید یکی ۴
برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من چند روز دیگه یه جراحی دارم که حدودا 20 دقیقه بیشتر طول نمی کشه پزشکم بهم گفته برای اینکه دردی رو احساس نکنم باید با گاز بیهوشت کنم خیلی استرس دارم خواهشا کسی می دونه بیهوشی با گاز به چه صورته؟؟؟؟
من چند روز دیگه یه جراحی دارم که حدودا 20 دقیقه بیشتر طول نمی کشه پزشکم بهم گفته برای اینکه دردی رو احساس نکنم باید با گاز بیهوشت کنم خیلی استرس دارم خواهشا کسی می دونه بیهوشی با گاز به چه صورته؟؟؟؟
تو تاپیک های دیگه دیدم که کسانی بودن با وجود تست منفی و پری شدن بعد دوماه فهمیدن باردار بودن
شما ازمایش دادی بحثش جداس ..انشالله ک باردار باشی
برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤